2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکه همسرم بهم علنا گفت بز

| مشاهده متن کامل بحث + 3746 بازدید | 126 پست

ولی از سکوتت خوشم اومد معلومه کنترل خشم داری

تو بزرگی کردی مهم اینه شوهرت واکنش نشون داده👍

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لال بودی مگه حالا اون بی ادب چرا یه کلمه نگفتی نشستی نگاه کردی

چی بگم خب وسط داد و هوار اینا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

انگار قصه های جنگل گفتی....رها کن خواهر

کاریشون ندارم

ولی بدم میاد انقد پرروئه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چی بگم خب وسط داد و هوار اینا

میگفتی چیکارش داری به تو مربوط نیست همین یه جمله کافی بود دیگه هم اون دخترا باهات ور نبود 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

باهاش شده بشینی صحبت بکنی که دلیل اینکه از شما خوشش نمیاد چیه؟

نه

کاریش ندارم

حوصلم به نوجوون بلوغی نمیکشه

لال بودی مگه حالا اون بی ادب چرا یه کلمه نگفتی نشستی نگاه کردی

شوهر سر خواهرش داد زده و کوسن پرت کرده

اگر خود اسی جواب میداد مادر شوهر شاید طرف دخترش می‌گرفت 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر