aaaammmmmm مدیر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 عنوان خانوما کسی هست یکم درد ودل کنیم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 54 پست شوهرم هروقت حرف رفتن خونه مادرم میشه سروصدا راه میندازه نمیزاره برم اعصابم خرابه نمیدونم چیکار کنم گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1399/03/24 | 16:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azii7621 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 11659 کلا خانوادگی اهل رفت و آمد نیست، جاری من آدم خوبیه پرستاره اصلا با بچه دارشدن موافق نیس میگه جدا شو ... واا این چه حرفیه که میزنه!!!! سر هر چیزی که ادم جدا نمیشه من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 نصف اون ذات کثافتشونو بعد روزعروسی میفهمی چی بودهفقط !😐🙄 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 دلم برای پدر مادرم میسوزه نمیتونم جدا بشم الان یکساله داداشم جدا شدن بار مسولیت و غصه زندگیش رو دوش ... عزیزم فعلا باردار نشو 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 واا این چه حرفیه که میزنه!!!! سر هر چیزی که ادم جدا نمیشه شوهرم خیلی آدم بدیه همه بدی هاشو دیدن ک اینجوری میگن، دست بزن داره، عصبیه، بیکاره، نماز روزه نداره گاهی هم مشروب میخوره گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 نصف اون ذات کثافتشونو بعد روزعروسی میفهمی چی بودهفقط !😐🙄 واقعااااااا گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
fahim_psy عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3478 شوهرم خیلی آدم بدیه همه بدی هاشو دیدن ک اینجوری میگن، دست بزن داره، عصبیه، بیکاره، نماز روزه نداره گ ... پس واسه چی میخوای بچه بیاری؟ سرکار نمیره واقعا؟
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 دلیلش چیه حتما بهت گفته میگه خوشم نمیاد گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 پس واسه چی میخوای بچه بیاری؟ سرکار نمیره واقعا؟ نه الان از عيده ک بیکاره تا ظهر خوابه بعدم تا 12،1 شب بیداره گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
fahim_psy عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3478 نه الان از عيده ک بیکاره تا ظهر خوابه بعدم تا 12،1 شب بیداره به نطرم مشکل اساسی شوهرت بیکاری و دست به زنشه قبل از نیومدن خونه مامانت
عشق_زمستوني عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8510 دلم برای پدر مادرم میسوزه نمیتونم جدا بشم الان یکساله داداشم جدا شدن بار مسولیت و غصه زندگیش رو دوش ... اشتباه نکن مادرو پدرت خوشبختیه تورو میخوان نه اذیت و ازار و کتک خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
sia34 عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 963 میگه خوشم نمیاد حتما چیزی دیده که اینطوری میگه یا زیاد میری یا دخالتی کردن یا بی احترامی چیزی خدای نکرده
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 به نطرم مشکل اساسی شوهرت بیکاری و دست به زنشه قبل از نیومدن خونه مامانت آره میدونم بخدا من مطمعنم ک باید جدا بشم ولی واقعا میترسم چون میدونم بعدش دست از سرم ور نمیداره بیچارم میکنه گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
fahim_psy عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3478 آره میدونم بخدا من مطمعنم ک باید جدا بشم ولی واقعا میترسم چون میدونم بعدش دست از سرم ور نمیداره بیچا ... خدا نگذره از مردایی که ظلم میکنن به زنشون بچه نیار به هیچ عنوان شاسد اینجوری خواستی خودتو نجات بدی با بچه نمیشه
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 حتما چیزی دیده که اینطوری میگه یا زیاد میری یا دخالتی کردن یا بی احترامی چیزی خدای نکرده ن بابا بیچاره ها روستا در ماه چند بار میان ک نمیذاره برم من آدم منطقی هستم اگه کسی دخالت کنه خودم پرشو میچینم ولی این نوبرشه والا گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 خدا نگذره از مردایی که ظلم میکنن به زنشون بچه نیار به هیچ عنوان شاسد اینجوری خواستی خودتو نجات بدی ب ... تازه من راحت بچه دار نمیشم مشکل تخمک دارم یکبار با کلی دارو باردار شدم توی 9 هفته سقط شد گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد