2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست یکم درد ودل کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 54 پست
نه اینو ک شوخی کردم، چرا نمیخواد بیاد ریشه یابی کن.. بی احترامی دیده؟؟ توهین شده؟؟ 

اوایل زندگیمون بحثمون شد یهو بابام اینا اومدن اینم داشت منو میزد بابام باهاش برخورد کرد از نجا کینه ای شده در کل خیلی منو میزنه داداشم ک ازش متنفره اینم میدونه کلا خانوادم براش دشمنشن

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اره زیاد ، کلا در همه ی موارد مشاوره میدن به مشاور خانواده وصل شو شانست بگه مشاور خوبی نصیبت بشه

انشالا ممنون عزیز جان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فرهنگتون باهم نمیخونه و خونه مادرت اذیته. شاید کسی بهش حرفی زده و بی احترامی دیده. شایدم کلا اد ...

اصلا نمیاد وقتایی هم ک میرم تا دوروز باد کردس با این وضع میخوام حامله هم بشم

اوایل زندگیمون بحثمون شد یهو بابام اینا اومدن اینم داشت منو میزد بابام باهاش برخورد کرد از نجا کینه ...

خب چرا اصرار داری ببریش اونجا عزیز من،، ب نظر من حتی بهش نگو میای یا نه،،، اینجور ادما با احترام بیشتر پررو تر و وقیح تر میشن... من باشم اصلا بخواد بیادم نمیبرمش،، خودت تنها برو خونه بابات و برگرد یه مدت اگه بهش نگی بیا بریم شاید اصن خودش بیاد

تو نخ ما نباش گره میخوری
انشالا ممنون عزیز جان 

قربانت ، اینجا شاید راهکاری بدن که منطقی نباشع و زندگیت رو به خطر بندازه همیشه به مشکل خوردی از متخصص خودش نظر بخواه عزیزم اینجا هرکسی اخلاق و عقاید خاص خودشو داره 

شاید فرهنگتون باهم نمیخونه و خونه مادرت اذیته. شاید کسی بهش حرفی زده و بی احترامی دیده. شایدم کلا اد ...

کلا خانوادگی اهل رفت و آمد نیست، جاری من آدم خوبیه پرستاره اصلا با بچه دارشدن موافق نیس میگه جدا شو اشتباه نکن

خب چرا اصرار داری ببریش اونجا عزیز من،، ب نظر من حتی بهش نگو میای یا نه،،، اینجور ادما با احترام بیش ...

من ک نمیگم بیا اصلن نمیخوام بیاد فقط خودمو بدون سروصدا بزاره برم ک هیچوقت نمیذاره😭

تاکسی بگیر برو یا با اتوبوس برو 

اتفاقا الان بهش زنگ زدم گفتم میخوام برم میگه خود مختار شدی دیگه برای خودت تصمیم میگیری منم نرفتم باز حوصله زر زر کردنشو ندارم بخدا

اتفاقا الان بهش زنگ زدم گفتم میخوام برم میگه خود مختار شدی دیگه برای خودت تصمیم میگیری منم نرفتم باز ...

عجب آدمیه، بچه داری؟؟ اگ نداری مهرتو بزار اجرا التماست میکنه بعد یه تعهد دادگاهی ازش بگیر و برگرد

تو نخ ما نباش گره میخوری
با این اوضاع چرا میخوای باردار شی؟

دلم برای پدر مادرم میسوزه نمیتونم جدا بشم الان یکساله داداشم جدا شدن بار مسولیت و غصه زندگیش رو دوش پدر و مادرم منم ک اضافه بشم دیگه واویلا هنوزم دو دلم