نه اینو ک شوخی کردم، چرا نمیخواد بیاد ریشه یابی کن.. بی احترامی دیده؟؟ توهین شده؟؟
اوایل زندگیمون بحثمون شد یهو بابام اینا اومدن اینم داشت منو میزد بابام باهاش برخورد کرد از نجا کینه ای شده در کل خیلی منو میزنه داداشم ک ازش متنفره اینم میدونه کلا خانوادم براش دشمنشن
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوایل زندگیمون بحثمون شد یهو بابام اینا اومدن اینم داشت منو میزد بابام باهاش برخورد کرد از نجا کینه ...
خب چرا اصرار داری ببریش اونجا عزیز من،، ب نظر من حتی بهش نگو میای یا نه،،، اینجور ادما با احترام بیشتر پررو تر و وقیح تر میشن... من باشم اصلا بخواد بیادم نمیبرمش،، خودت تنها برو خونه بابات و برگرد یه مدت اگه بهش نگی بیا بریم شاید اصن خودش بیاد
قربانت ، اینجا شاید راهکاری بدن که منطقی نباشع و زندگیت رو به خطر بندازه همیشه به مشکل خوردی از متخصص خودش نظر بخواه عزیزم اینجا هرکسی اخلاق و عقاید خاص خودشو داره
دلم برای پدر مادرم میسوزه نمیتونم جدا بشم الان یکساله داداشم جدا شدن بار مسولیت و غصه زندگیش رو دوش پدر و مادرم منم ک اضافه بشم دیگه واویلا هنوزم دو دلم
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد