2777
2789
عنوان

بیاید بگم نامزدم چه حرف هایی که بهم نزد😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فکر کن اون از خیکل من خوشش نیاد  اگه بره سراغ کسی که هیکلش باب میلشه چی

خب خودت و لاغر کن الان شوهر من من میگه از چاقی خوشم نمیاد چون خودش هم تقریبا لاغر اندامه منم خیلی تو خوردن مراعات میکنم ک چاق نشم گلم زن و شوهر با هم مث دو تا دوست رفتار کنن و انتقاد پذیر باشن مشکلات حل میشه بعدم سعی کنید اگه از چیزی خوشتون نمیاد با احترام بهم بگید حرمت زن و شوهری و نگه دارین گلم نمیخام ناراحتن کنم من دوران عقدم مامانم میگفت سعی کن مردتو تشنه خودت نگه داری کاش بکارتتو حفظ میکردی

خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار
ای بابا خوب چرا این کارو کردی  بعد الان عقد کردین یا صیغه موقت بوده

😐😐😐

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
وای من چ خررررر بودم

دیگه شوهرت بود بعدم دوسش داشتی ک گذاشتی اینکارو بکنه پس حرف جداییو اصلا نزن 

بعضی مردا از ذوق زیاد هم اینارو میگن حالا نمیدونم طرز بیانش ب شما چطور بوده اما ازین ب بعد اعتماد بنفس داشته باش ازش نظر نخواه مگه اون کیه ک تو بخوای ازش نظر بخوای ک وقتی با اون جایی میری خوشگل شده باشی یا زشت مطمن باش وقتی میگی زیاد قیافه نداره 

پس قیافه ارایش نکرده تو از اونم قشنگتره 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

ساارری جون می تونی الان همه چیزو تغییر بدی زن قدرت معرکه ای داره ،به خودت برس از خودت تعریف کن بگو فلان کس نمیدونسته من متاهلم منو برای پسرش خواسته بگو توی خیابون ازم شماره خواستتن جلوی آینه به خودت جوری که شوهرت بشنوه بگو قربون خودم برم که آنقدر نازم تاقچه بالا بذار براش تا بفهمه اینجوری ها هم نیس ولی تو ظاهر اونو تخریب نکن که مقابله به مثل بشه که بدترررره

ساارری جون می تونی الان همه چیزو تغییر بدی زن قدرت معرکه ای داره ،به خودت برس از خودت تعریف کن بگو ف ...

عزیزم مشاورت خیلی خیلی خوب بود

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗