2777
2789
عنوان

بیاید بگم نامزدم چه حرف هایی که بهم نزد😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست
من اعتماد بنفس خودمو از دست دادم 

عزیزدلم شما ایده آل ایشون بودید ک شمارو انتخاب کرد حتی آدم اگه آنجلیناجولیم باشه باز یکی هست ک از حرصش ازش ایراد بگیره آقایونم ک برا اینکه اعتماد ب نفس خودشون بره بالا طرفو میکوبن البته ی سریاشون

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رودررو بهش بگو دوست ندارم به قیافم توهین کنی ازخودم متنفر میشم اگه باز بهم توهین کنی منم به قیافه تو توهین میکنم 

بعد بهش بگو من همین بودم که اومدی خاستگاریم عیچ فرقی نکردم توکه میخاستی به قیافه من گیر بدی از اول نمیومدی خاستگاریم تو باید منو همینجور که هستم قبول کنی چون به خواست خودت بوده

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

دختره خوب تو فک کردی طلاق گرفتن الکیه قاضی انقد شواهد ازت میخاد ک خودت کلافه میشی بعدش آدم باید کنار بیاد با نامزدت صحبت کن ناراحتیاتو بهش بگو ک تکرار نکنه بعدم وقتی جدا بشی انقدر حرف و حدیث و تهمت پشت سرت میزنن ک از زندگی ناامید میشی و اینکه طلاق تنها راهش نیست بشین خوب فک کن ن تنها خودت داغون میشی بلکه مادرت و پدرت ام داغون میشن

خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار
عزیزم با هم رابطه داشتین که بکارتتو از دست دادی  اگه فقط در حد نامزدی ولش کن برو الان لازم میت ...

اره تو نامزدی از دست دادم متاسفانه 

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

مگه تو عقد رابطه داشتی که پ.... زده؟😐😑هیچ وقت جلو مرد نگو چاق شدم یا لاغر شدم یا صورتم زشت شده چون باعث میشه حتی اگه عیبی هم نداشته باشی روت عیب بذاره به نوعی سر وگوشش رو خودمون باز میکنیم با این حرفا باعث میشه مقایسه هم بشی با بقیه

در انتظار یه وروجک شیطون🤩میشه برا باردار شدنم صلوات بدید

تقصیر خودته نلاید از خودت جلوش بد بگی که تازه باید هزار بار بگی من هیلی دختر خوبیم و شانس اوردی من زنت شدم که اونم اینا تو ذهنش بمونه وقتی تو خودت از خودت بد میگی توقع داری اون چی بگه 

مردا هر چی بهشون تلقین بشه همون تو ذهنشونه

دختره خوب تو فک کردی طلاق گرفتن الکیه قاضی انقد شواهد ازت میخاد ک خودت کلافه میشی بعدش آدم باید کنار ...

اخه فکر کن اون از خیکل من خوشش نیاد 

اگه بره سراغ کسی که هیکلش باب میلشه چی

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

درسته حرفاش بد بوده و منم باشم ناراحت میشم اما دلیل نمیشه ک چدا بشی 

تو بیشتر ب خودت برس برو جلو ایننه اگه واقعا کج راه میری درستش کن یا شاید راه رفتن خاصه 

بعدم اگه تپلی لاغرو خوش اندام شو 

قیافتو مثلا با تغییر شکل ابروهات میتونی تغییر بدی 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌