2777
2789

دوستان من با نامزدم به یه سری مشکلات برخوردیم😔بهم خیلی حرف زد 

با اینکه از من خیلی زشت ترو چاق تره

ولی بهم گفت قد نداری ن هیکل ن قیافه😯

درصورتی که من نامزدمو از ناچاری انتخاب کردم باورتون نمیشه بخدا

دیدم دیگه گیج شدم از انتخاب 

خسته شده بودم از هی فکر کردن در مورد بقیه 

گفتم این که شغل و موقعیتش خوبه انتخابش کردم

همه خواستگارام بخدا خوب بودن همشونو عالی بودن از این سر تر بودن ولی نمیدونم چرا انتخابش کردم

البته بگم که خیلی وقتام خوبه باهام همش میگه دوستت دارم ولی وقتی فکر میکنم که بهم گفته تو زشتی فلانی بهم میگه کج‌راه میری😳یا مثلا میگه کوتوله ای

من تو بُهت و شوک فرو میرم از حرفاش.

پسر خوبیه خونه ماشین کار سواد 

اما بخدا چهره خوبی نداره

تقصیر من احمق بود انقدر بهش گفتم مصطفی من امروز خوب نیسم زشت شدم بد شدم فلان شدم.

هی خودمو تحقیر کردم

حالا یه پیشنهاد دارم.

بنظر شما تو دوران عقد طلاق بگیرم؟

یا نه برم سرکارخوبی با حقوق بالا یه پشتوانه  اقتصادی خوبی داشته باشم بعد از جدا شم ضمن اینکه من دختر نیستم و ب*کارتمو از دست دادم.

و اینکه طلاق ب هیچ وجه مرسوم نیست 

بابامم ب هیچ عنوان طلاق نمیده منو.

😔😔😔😔😔دلم گرفته من خودم همییییشه متنفر بودم از این شخصیت ها.دوس دارم خرخرشو بجوم😟

بخدا از اون بهتر داشتم خواستگار.این ک چیزی نیست ایشه.بدم میاد ازش

ولی نمیتونم دل بکنم اگه ۱۰روز دعوا داشتیم ۲۰روزشم تو بغل هم بودیمو بهم گفتیم که همو دوست داریم 

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

اعتماد ب نفس ندارن ک اعتماد ب عرشه 

عزیزم شما اعتماد ب نفستو از دست نده

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

تو عقد اینطوری میگه بعدازدواج بدتره

ولی خودت میدونی

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعوره 

واسه تاپیکم گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4471391/با-یه-نفر-که-بیست-ساله-تو-این-دنیا-نیست-حرف-زدم

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

چی بگم واقعا 

یسری حرمتا نباید از بین بره

یبار نامزدم ک البته اونمکق نامزد نبودیم بم ب شوخی گف بااینک زشتی ولی دوست دارم

یه طوفانی به پا کردم که بیا و ببیننننن

♡ خدایا شکرت ♡

اگر فک میکنی موقع عقد خوب فکر نکردی و... الان درست فک کن و عجله ای طلاق نگیر بیشتر رو خودت و باور خودت کار کن ک اونم باورت کنه وقتی خودت میگی من زشتم یا هر چیزی همین احساس رو ب اونم میدی.

برید مشاوره برای زوج درمانی ، اگر مشکلاتتون حل نشد بعد به طلاق فکر کن . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

اولا که چرا اگه خواستگار خوب داشتی این؟

درثانی چرا خودتو تحقیر میکنی جای بزرگ کردن امروز زشت شدم و فلان یعنی چه

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

محکم برخورد کن و بگو اگه نظرت راجب من اینه بسلامت بذار کمی بترسه و فکر نکنه میتونه همیشه تحقیرت کنه. در برابر مردا باید قاطع برخورد کرد تا بشینن سرجاشون

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..