2777
2789
خیلی خوبه من درآمدمو تو زندگی خودش خرج میکنم هرچی باشه میگم ولی اون پولی دستش بیاد بدون مشورت من میذ ...

خب گلی تو هم یکم عین خودش باش.

یه حساب باز کن.

پولاتو ریز ریز انتقال بده اونجا.

پس انداز کن.

نزار بفهمه.

پس انداز مخفی.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر ساده قنادی

انشاالله خدا برکت بده عزیزدلم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب گلی تو هم یکم عین خودش باش.یه حساب باز کن.پولاتو ریز ریز انتقال بده اونجا.پس انداز کن.نزار بفهمه. ...

من پس انداز دارم مثلا امسال ده گرم طلا خریدم ولی بهش گفتم میدونه. میدونی حساسیت من روبورسه. هر قت پول گذاشت پولا نابود شد. میگم خب من این همه تلاش میکنم تو زندگی با مدیریت خرج میکنم میگذرونیم.چرا پولتو هدر میدی

همه رو خودم میکنم.اصلا خونه نیس ک انجام بده .وقتایی ک خونس نهایت ی ظرفی بشوره ی جارویی بکشه

خب گل من..

قشنگ من..

همسر شما بخواد این خدمات رو دریافت کنه..

باید حداقل ماهی صد میلیون پول خرج کنه!

بابت آشپز و خانه دار و پرستار بچه و...

حداقل صد تومن صرفا در حد آشپزی و تمیزکاری!

شما حداقل ماهی صد میلیون، دویست میلیون داری سیو مالی میکنی..

داری مایه میذاری!

پس دیگه پولت رو نگه دار برای خودت✨️

ماکارون هستم:)

خب گل من..قشنگ من..همسر شما بخواد این خدمات رو دریافت کنه..باید حداقل ماهی صد میلیون پول خرج کنه!باب ...

میدونی من ادمی نیستم ک بگم پول تو پول من.اون با حقوقش ی بخشی از خرج زندگی و قسط هارو متقبل میشه.منم ی بخشی .هرچی میمونه میریزیم روهم خرج میکنیم. اینکه یهو پس اندازهاشو میذاره رو بورس منو عصبی میکنی. هربار پولاشو گذاشت ضرر کرد

من پس انداز دارم مثلا امسال ده گرم طلا خریدم ولی بهش گفتم میدونه. میدونی حساسیت من روبورسه. هر قت پو ...

چون دوست دارن یه شبه. پولدارشن...

زمان طلایی بورس رفت...

دیگه اعتمادی بهش نیست..

کمنر از پولای خودت خرج کن.

ک پولی برای شوهرت نمونه ک بره اتیش بزنه🤦🏻‍♀️

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

چون دوست دارن یه شبه. پولدارشن...زمان طلایی بورس رفت...دیگه اعتمادی بهش نیست..کمنر از پولای خودت خرج ...

دقیقا هزاربار بهش گفتم اما تو کتش نمیره. انگار کرم داره پول میذاره نصفش میکنه بعد درمیاره خیالش راحت میشه