از اول که بدنیا میومد به پهلو خوابوندمش فرم سرش خربزه ای شد همه گفتن با پشت بخابون بذار از این حالت دربیاد از وقتی به پشت خابید دیگه به پهلو نخابید و گریه کرد شد این شکل
الان به زورم که شده به پهلو میخابونم و پشت کمرش بالش میذارم که نتوونه برگرده ولی تو خواب ناراحته غر ...
عزیزم لازم نبودکاری کنی سربچه اولش خام هست به پشت میخوابه خودش سرش رواینور واونور میکنه درست میشه...برای پسرها سخت گرفت چون موکمه سرش زیاددیده میشه ببرش دکتر بزرگ شده اینادیگه به کارت نمیتد که گفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا اینکه فرم سر ژنتیکیه،دوما اگه بعلت بد خوابیدن تغییر کرده باشه تا دو سالگی خود به خود درست میشه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن