2777
2789
عنوان

فرم سر بچمو ببینید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 84 پست

اسی جان چقدر به جملاتت خندیدم اول صبحی 😉

خربزه شد 😂😂

کتاب شد 😃😂

اما اصل مساله اینکه به نظر من بچه رو عادت بده هر بار به یه سمت بخوابه مثلا صبح به پشت بخوابون دفعه بعد به پهلو 

کلا اگر در همه جهت ها بخوابه حالت خاصی نمی گیره 

اشتباهت اینجا بوده یه مدت فقط به پهلو خوابوندی یه مدت فقط به پشت خوابوندیش 

یکمی هم بزرگتر بشه بهتر میشه البته خودشم توی خواب تکون میخوره ولی مراقب باش که هر روز توی همه جهت ها بخوابه 

یارب نظر تو برنگردد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان به زورم که شده به پهلو میخابونم و پشت کمرش بالش میذارم که نتوونه برگرده ولی تو خواب ناراحته غر ...

بچه رو عذاب نده،بد خوابش کنی دیگه هیچوقت خواب راحتی نخواهد داشت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نه دخترم شیش سالشه قبل از اینکه موهاش بلند بشه طبیعیتر شد بعدم که‌موش بلند شد هیچ مشکلی نداره انگار

آهان یه جا گفتی دوتاشون با سزارین بودن خشگل بدنیا اومدن من فکر کردم دوقلو هستن 🤩🤩😜😜

اره منم شنیدم تازه میگن قشنگ هم هست این فرم کله

آره بعضیا مخصوصا به پشت میخابونن که این شکلی بشه 

میدونی واسه پشت کله زدن هم خیلی خوب میشه 😂😂😂پسر داداشم همینطوریه تخت تخت

وقتی کنارم میشینه با کف دست میزنم پشت کله اش خیلی قشنگ دستم می‌چسبه به سرش بس که تخته، دورش بگردم الهی 😘

البته نه جدی از شوخی میزنم سربه سرش میذارم 

ببین هیچیش نیست

نگران‌نباش

دکتر هم اگه خیلی حساسی دو سه تا ببر

چون خواهر همسرمم سر بچه اش اول اونجوری بود

برده بود یه دکتر

گفته بود

اره کلاه باید بپوشه و نشد عمل میکنیم و استخونه های جمجه رو تیکه میکنیم دوباره میچینیم و از این حرف ها

یه دکتر دیگه گفته بود هیچیش نیست درست میشه

الان ماشالله اونم سرش خوشکل شده

اسی جان چقدر به جملاتت خندیدم اول صبحی 😉 خربزه شد 😂😂 کتاب شد 😃😂   اما اصل مساله این ...

بلهههههه درستههههه

اولش بابت اینکه گرد بمونه فقط به پهلو خابوندم اخه به پشت دیگه نخابید بیشرف

بعد واسه رهایی از خربزه به پشت خابوندم باز بیشرف بازیش گل کرد به پهلو نخابید دیگه

از اوناس که عادت کنه بد ترک میکنه

بلهههههه درستههههه اولش بابت اینکه گرد بمونه فقط به پهلو خابوندم اخه به پشت دیگه نخابید بیشرف بعد ...

خودتم خیلی باحالی اسی 👍👍😂😂😂

انشالا همیشه شاد و سلامت باشین 🙏🙏🙏💖💖💖