2777
2789
عنوان

فرم سر بچمو ببینید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 84 پست
الان به زورم که شده به پهلو میخابونم و پشت کمرش بالش میذارم که نتوونه برگرده ولی تو خواب ناراحته غر ...

اسی بخدا اصلا به مدل خوابوندم نیست این حرفا مال صد سال پیشه

فرم سرش اینجوریه خیلیم خوبه

الان مو ندارن بزرگ بشه موهاش پر میشه فرم سرشم خوب نشون میده

بچه رو اذیت نکن

خودتم حرص الکی نخور

منم پسر بزرگم مدل سرش همین شکلیه ینی از پشت صافه الان موهاش پر شده اصلا بد نیست

خدا رو روزی صد بار شکر کن تن و بدنش سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش درست میشه کم کم  البته دیگه کاملا گرد نمیشه پشت سرش تخت میشه ولی اونقدری تابلو نیست  ...

والا دختر خودمم همینطوری بود تقریبا

به قول شما گرد نشد ولی اون قسمت بالای سرش که اتشفشان کرده😂اون فروکش کرد طبیعیتر شد

حالا خدا کنه زلفاش خوشگل باشه بلند کنیم استتار بشه😂

اره خداییش هیچ مادری فک نکنم اندازه من درگیر سر بچه هاش بوده باشه امان از دست باباها فقط بلدن گند ...

پسر خواهرشوهر من طفلک یه طرفه شده بود سرش 

متوجه‌ میشی یعنی از بس روی یه سمت خوابونده بودش یه طرفش تخت شده بود 

ولی الان 10سالشه دیگه ماشالا، معلوم نیست، درست میشن بزرگ شن

اسی بخدا اصلا به مدل خوابوندم نیست این حرفا مال صد سال پیشه فرم سرش اینجوریه خیلیم خوبه الان مو ند ...

خداییش خیلی تلاش کردم 

بزرگ شد به من ایراد گرفت مامان چرا کلمو اینجوری کردی با پشت دس میرم تو دهنش😂

والا دختر خودمم همینطوری بود تقریبا به قول شما گرد نشد ولی اون قسمت بالای سرش که اتشفشان کرده😂اون ...

اون آتشفشان که اصلا نگرانش نباش دختر خودم کله اش مثل خربزه بود از بس اون نوک سرش تیز شده بود 😂😂😂دکتر بردم گفت دستکاری نکن خودش جمع میشه

پسر خواهرشوهر من طفلک یه طرفه شده بود سرش  متوجه‌ میشی یعنی از بس روی یه سمت خوابونده بودش یه ...

خب پسر منم‌ اولش قشنگ گرد بود من به پهلو خابوندم که گردیش حفظ بشه همه گفتن واااای خربزه کردی 

به پشت بخابووون

به پشت خابید دیگه پهلو نخابید کتاب شد😂

خداییش خیلی تلاش کردم  بزرگ شد به من ایراد گرفت مامان چرا کلمو اینجوری کردی با پشت دس میرم تو ...

نه اون ببینه باباش و بابابزرگشم همین مدل هستن دیگه فکر میکنه طبیعیه 

به شما گیر نمیده 😂

یادی از پنجعلی خدابیامرز کنیم با این جمله ات 😂😂😂

😂😂😂

ولی خدایی من دیدم‌ خیلیییی از مادرا اصن اینور اونور نکردن بچه رو الان گرد گرد سر بچشون

همین خواهر خودم دوتا پسر داره یه بارم از اینکارا نکرده

ارثیه همش

همش تقصیر باباشه😊

خب پسر منم‌ اولش قشنگ گرد بود من به پهلو خابوندم که گردیش حفظ بشه همه گفتن واااای خربزه کردی  ...

فداش شم الهی 😘

انشالا همیشه سالم باشه عاقبتش بخیر باشه 😍

امان از نظرات بقیه 🙄آدمو خُل میکنن بس که نظر میدن اونم هرکس یه جوری