2777
2789
عنوان

حرفای دخترونه

598 بازدید | 26 پست

سلام .امشب میخوام ی کم باهاتون دردودل کنم،من ۲۷ سالمه گذشته درستی ام نداشته و کلا مسیرو کج میرفتم و از خدا غافل بودم. تا دو سال پیش ک کم کم خدا بهم عنایت میکنه و مسیر درستو پیش میگیرم و سال پیش دیگه با خدا خیلی رابطم اوکی میشه،جوری که الان ی ساله هیچ پسری صحبتی نمیکنم ،کسی که اگه ی روز با ی پسر حرف نمیزد حس تنهایی داشت ،خلاصه خدا شده تمام زندگیم.نمازشب رفیقم شده ،نمازامو اول وقت میخونم و همشم با عشقه ،فک نکنید حس دو روزس ک جوگیرشدما ن اصلا .ولییییی😔گاهی با خودم فک میکنم درسته که من توبه کردم و قطعا خدا پذیرفته ولی نکنه اینک ازدواج نمیکنم با وجود اینکه خاستگار دارم ،بخاطر گذشتمه و چون بد بود خدا از این جهت تنبیهم میکنه . دلم میخواد ازدواج کنم 

پ ن ۱:خاستگار دارم ولی خب اونی ک ب دلم بشینه نیس سخت گیرم نیستم 

پ ن ۲:من تنهاییمو دوس دارم و بخاطر اون نمیخوام ازدواج کنم منتها من با پسرا دوستی نمیکنم دیگه ،اشنا دارم ک گاهی پی ام بده ولی شوخی و اینا نیس ک گناه باشه

پ ن ۳:من کار دارم ،گاهی درس میخونم،کتاب میخونم،ورزش میکنم ،کلا اکتیو ...گفتم شاید لازم باشه بگم 

فقط میخوام خدادبهم نظر بندازززه و خدایی نکرده بخاطر گذشتم ک عین سگگگگ پشیمونم الان نگاهشو ازم نگیره. 

لطفا هر کی میدونه کمکم کنههه گلیییاااای خووووشگل.ممنون ک برحرفام گوش دادین 😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا انقدر مهربونه که فقط منتظره ما راهمون رو پیدا کنیم نه اینکه بخواد به خاطر اشتباهاتمون مچمون رو بگیره. همیشه دستمون رو میگیره تا به راهمون بیاره. قبول دارم که گاهی سنگینی بار بعضی اشتباهات رو باید تا مدتها و گاه همیشه رو دوش کشید اما خدای ما خدای عوض به در کردن نیست. به خودت چنین چیزی رو تلقین نکن

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
خدا انقدر مهربونه که فقط منتظره ما راهمون رو پیدا کنیم نه اینکه بخواد به خاطر اشتباهاتمون مچمون رو ب ...

درست میگی داشتم ب این فک میکردم ک وقتی ک میگم میترسم سنم بالا بره ازدواج نکنم انگارردارم همونو بسمت زندگیم میکشونم .من قربون خدام برم من خیلی گناها رو بخاطر فقط خودش ترک کردم .نمیدونم شاید اشتبا میکنم ک ازش اینو میخام🙄

میدونی من حسرت مرد و دوستی با مرد ندارم تووگذشته زیاد داشتم منتها دلم شوهری میخاد ک خوب باشه اونم تو ...

میفهمم عزیزم بسپر ب خدا ،ب وقتش همه چی درست میشه 😍 

اهل قانون  جذب هستی ؟

زندگی قشنگه سخت نگیر   🌈🌱
خوب تو که رابطه ات خوبه همینا رو بهش بگو و از خودش بخواه کمکت کنه ما هم برات دعا میکنیم🙏

چششم گلم .خیلی بهش گفتم .الان ۴ ماهه کلیییی ختم گرفتم و کلی هررروز دعا میکنم 

ممنون ک دعام میکنی

درست میگی داشتم ب این فک میکردم ک وقتی ک میگم میترسم سنم بالا بره ازدواج نکنم انگارردارم همونو بسمت ...

از اول خدا رو تو ذهنمون اینجوری ترسیم میکنن که انگار هر ان منتظره واسه خطاهامون بدترین توبیخ رو در نظر بگیره در صورتی که خدا انقدر مهربونه که رحمتش غالب بر غضبشه. هر شب قبل از خواب خیلی صمیمی خواسته هات رو به خدا بگو. مطمئن باش بهترین شنونده و اجابت کننده است

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
چششم گلم .خیلی بهش گفتم .الان ۴ ماهه کلیییی ختم گرفتم و کلی هررروز دعا میکنم  ممنون ک دعام میک ...

انشالله که یه همسر خوب نصیبتون بشه

برای من هم دعا کنید لطفا🙏

خدایا هوام رو داشته باش😍😘