2777
2789
عنوان

حرفای دخترونه

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 26 پست
از اول خدا رو تو ذهنمون اینجوری ترسیم میکنن که انگار هر ان منتظره واسه خطاهامون بدترین توبیخ رو در ن ...

حتما الان ب توصیت عمل میکننمم .من خدا رو ب قدرتش قسم میدم چون خدا خیلی قدرتمنده .شما هم برا ازدواج همه جوونا و بعد من اسمم بهار هس دعا کن بررام❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامنم دعا کنید اراده پیدا کنم لاغر شم،حامله شم،برام نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید لایک کنید،مرسی دوستای مجازی دوستداشتنی و واقعی

نگارگری(نقاشی سنتی) و نقاشی جزئی از وجود منه!!! 💜💜💜
حتما الان ب توصیت عمل میکننمم .من خدا رو ب قدرتش قسم میدم چون خدا خیلی قدرتمنده .شما هم برا ازدواج ه ...

از خدا برات بهترینها رو میخوام بهار خانوم. هر وقت خواسته ای از خدا داشتی یا دلگیر بودی دعای سریع الاجابه امام موسی کاظم رو بخون. دعای کوتاهیه اما من واقعا با خوندنش هم دلم اروم میگیره و هم فکر میکنم راه میانبر بین من و خداست

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
از خدا برات بهترینها رو میخوام بهار خانوم. هر وقت خواسته ای از خدا داشتی یا دلگیر بودی دعای سریع الا ...

ازتون ممنونم عزیزم .حتما امتحانش میکنم .خیلی ممنون❤🌹

برامنم دعا کنید اراده پیدا کنم لاغر شم،حامله شم،برام نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید لایک کنید،مرس ...

عزیزم منو۱۰ تا برات فررستادم .ایشالا میترکووونی😍 و ی نی نی خوشگل و سالم نصیبت میشه 

راستی من ی تایپیک زدم اوووون خیلی میتونه کمکت کنه برا لاغررریرتجربمو گفتم 😎 میفرسم برات خواستی سر بزن