اول اینکه عادت زشت فحاشی روخودشما بودید که یادش دادید پس اول باید خودتون رو اصلاح کنید هر سه نفر باهم باید یاد بگیرید که فحاشی نکنید چون شما نهایتا الان بتونید کنترلش کنید مدتی که بگذره وارد محیط مدرسه میشه بعد محیط های جدید آدمای جدید تاثیر پذیریا جدیدتر و قوی تر میشن با همسرتون صحبت کنید راجع به این موضوع پسرتون مطلع نشه ترجیحا و سعی کنید اصلاح رفتار رو از خودتون شروع کنید از همسرتون بخواهید که تو کنترل رفتار پسرتون نظارت کنه هم تنبیه هم تشویق رو در کنار هم در نظر بگیره براش همیشه تنبیه و همیشه تشویق نتیجه عکس میده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین خانومی نگران نباش.بچه تربیت کردن از کار در معدن هم سخت تره.هر کدومشون یه جور هستن.پسر من دائم بازیش اینمدلیه که دوستاش رو هل بده.اونا اینطوری بازی نمیکنن و همیشه ازش شاکی هستن
یا هم خیلی گریه میکنه با اینکه هییییچ وقت با گریه به هدفش نرسیده هم خیلی با داد صحبت میکنه😖🤪واااقعا سخته تربیت کردنش
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
اسی بچه ها وقتی ببینن با انجام یه کاری مورد توجه قرار میگیرن اون کارو انجام میدن مجددا
اگه به کاراش واکنش نشون ندید از سرش میوفته سنشم زیاد نیست که یادش بمونه درست حسابی
بیخیال باشید
🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰 #پاترهد○-○⚡ #slytherin🍏 زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌
اره ولی میبینی طرف پدر نداره خیلی بده فحشش اون لحظه دوست دارم بمیرم
🤣🤣به قول دوستم خدا به همه بچه میده برای بردن آبروی مادر و پدر فقط🤣🤣
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
من ۱۰ جلسه بردم پیش روانشناس کودک.به این نتیجه رسیدن که پسرم مشکلی نداره من مامان قاطعی نیستم😔😔با قاطعیت تربیتش نمیکنم
الان این یه ۶ماهی هست همش این فحش رو تکرار میکنه من به دیگران میگم واکنش نشون ندین ولی سریع به بچه ...
الان که قرنطینس خیلی جایی که نمیرید بهترین موقس
توی نتم سرچ کنی یچیزایی میاد اونام بخون
🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰 #پاترهد○-○⚡ #slytherin🍏 زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌