2777
2789
عنوان

بچم فحاشی و شیطونی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 91 پست
پسر من سه سال وپنج ماهشه شبانه روز قران بخونم یه کلمه یاد نمیگیره ولی فیلم سینمایی زیر نظرو میدیدم ی ...

دقیقا همه بچه ها اینجورین.پسر من ۵ سالشه از تی وی یاد گرفته به همه میگه با این قیافت🙈🙈🙈

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واکنش خودمم اولش خنده بود بعد به باباش گفت باباش ترکیده بود از خنده 😂😂😂اینم دیگه از زبونش نمی ...

اره متاسفانه اولین باری که گفت ماهم واکنشمون خنده بود😏😏😏

۳ سالشه. ولی آخه دیگران درک نمیکنن کوچیکه سریع جبهه میگیرن علیه من

خب هنوز کوچولو هستش.تو خونه بهش بگو نباید این حرف رو بزنه.جایی هم این حرف رو گفت بهش کاملا بی توجه باش.اون برای جلب توجه این حرف رو میگه.فکر نمیکنه حرف بدی هستش.دیگران هم بر علیهتون جبهه گرفتن،بی توجه باشید😑دیگ نمیشه بچه 3 ساله رو گرفت و کتک زد که

اره مثلا چی بگم و چیکارکنم

هربار فحاشی کرد بگو این حرفت بد و زشت بود و به همین دلیل امروز با فلان اسباب بازیت نمیتونس بازی کنی و بهش نده بازی کنه یا فلان کارتونو نمیتوتی ببینی و نذار ببینه یا پلی استیشن نذار نمیدونم هربازی که هرروز میکنه رو ازش بگیر فرداش بگو امروز اگر اون کار بده رو نکنی بازیتو بهت میدم اگر گوش داد بهش بده اگر گوش نداد تحت هیچ شرایطی نده تا خودشو اصلاح کنه

اره ولی کوچیکه حرفم رو درک نمیکنه دوسال و ۷ماهشه

پسر منم دوسال و سه ماهشه ولي وقتي كار بدي ميكنه بهش ميگم ميفهمه مثلان ياد گرفته بود خواهرشو بزنه به آرومي بهش ميگفتم وقتي ميزني دردش ميگيره گناه داره ديگه نديدم بزنه

فیلم سینمایی های الانم خیلی فحشای ناجور میدن ماهم که کلا تو این کرونا با بچه نگاه میکنیم یاد میگیرن پسر من صبح زودتر از من بیدار میشه شبم من میخوابم اون نمیدونم کی خوابش میبره