2777
2789
عنوان

بچم فحاشی و شیطونی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 91 پست
اره میبرم بنظرتون راه حل دکتر واسه بیش فعالیش چیه ماشالا خیلی پر انرژی و شیطونه

داداش من به دوست داشت تو مدرسه اين بچه بيش فعال بود تو مدرسه اصلا به درس كوش نميداد 

همش دعوا ميكرد با بچه ها 

هولشون ميداد 

ميزد 

خلاصه مادرش هميشه تو مدرسه اواره بود از دست پسرش همه ام ازش شاكي 

اخر با مشورت مدير مدرسه بردش دكتر واسه بيش فعاليش بهش دارو داده بودن ازين رو به اون رو شد اين بچه 

خيلي تغيير كرد خيلي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه عادت زشت فحاشی روخودشما بودید که یادش دادید پس اول باید خودتون رو اصلاح کنید هر سه نفر باه ...

اره واقعا مشکل از خودم ماست اول ازهمه چی واقعا قشنگ گفتین بیشتر به الفاظ و برخوردامون باید توجه کنیم ممنونم عزیزم

تازه اينطور بچه ها بيش فعال اگر درمان نشن تو بزرگسالي خيلي به مشكل ميخورن 

تو همه زمينه ها ثبات ندارن ، سازش ندارن ، نميتونن درست تصميم بگيرن و و و 

تا بچس دنبال درمانش باشيد حتما

اصلا هم فكر نكنيد بد يا زشته چون بعضيا فكر ميكنن بچرو دكتر بردن ننگ و عيب گذاشتن رو بچس

اره باید یه مدت کامل هیچ جاییش نبرم  که بیشتر تمرکز کنم روی تربیتش

نه در اون حد افسرده میشه 

جایی ببرش که کسی نباشه پارک رستوران و...

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
میترسم داروها خطرناک باشن

هشتاد درصد بیش فعالی ها بدون نیاز به دارو با تکنیک های به روز قابل درمان هستن و در بیش فعالی های سطح بالا دارو تجویز میشه مشکل پسرشما به احتمال زیاد با جلسات نوروفیدبک و مشاوره قابل حل هست و نیاز به دارو نیست

دختری که موفقیت تنها راه خوشبختیشه
تازه اينطور بچه ها بيش فعال اگر درمان نشن تو بزرگسالي خيلي به مشكل ميخورن  تو همه زمينه ها ثبا ...

نه میبرمش دکتر ولی به کسی نمیگم 

عاقلانه درمانش میکنم.الان بوس بهتر جواب میده 

اره اینم اهل ددره 

عزیزم😍خوبه که

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌