2777
2789
نه عزیزم واجب واجب نیست خودم چون نیازی ندارم استفاده نمیکنم ولی شما اگه میخوای پوستت چروک نشه شوینده ...

ببخشید ضدچروک منظورتون همون کرم های روز وشب هست ؟؟؟

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
پوستم مختلطه پیشونی وگونه ها چربن ولی دوره دهنم خشکه وچونم همیشه با مرطوب کننده بزنم چونمو وگرنه پوس ...

ببیت یچیز بکم اکرطبق نوع پوستتون محصولات ارایشی بهداشتی رونزنید پوست روز ب روز کدرترمیشه ماخودمئن فرم مشاورو مشاورمون رایکانه خیلی کمک کندست 

رنگ ولایتhaircolorist

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محصولات نفیس بیشتر برای پوست بدن بدرد میخورن تا پوست صورت

من خودم برای صورت استفادهدمیکنم محصولات خودمونه خیلیانتیجه کرفتن مخصابرای لک و، چروک دخترعمه خودم چندوقت پیش ی لکدسیاه و روی بیتنی جو ش سرسیاه  ریزداشت بمن گفت من بلک ماسک و ژل شستشو دادم بعدیک هفته زنگ زده میگ عالی بود  باید حتمامحصولات نفیس طبق پوست و موطرف داده شه تانتیجه صددرصدی بده

رنگ ولایتhaircolorist
ببخشید ضدچروک منظورتون همون کرم های روز وشب هست ؟؟؟

نه عزیزدلم ببین گلم چون شب بیشترین ترشح رو پوست انجام میده بخاطر همین روی روتین شب بیشتر تاکید شده خودم ب کرم های شب اعتقادی ندارم شما باید ببینی پوستت چ مشکلی داره مثلا سرم یا کرم ضدلک یا ضدجوش یا ضدچروک برای پیشگیریت استفاده کنی کرم شب فقط تاثیرشو کمی بیشتر میکنه وگرنه از واجبات نیس و اگه دوس نداری نخرش بنظرمنم ضروری نیست

ببین گلم  اولش آرایشتو با دستمال مرطوب یا میسلار واتر ک یک پاک کننده آرایشی قوی هستش پاکن بعد ...

پوستم مختلطه و اینکه بعده میسلار حتما صورت باید با فوم شسته بشه یا اب خالی هم پاک میکنه اثره میسلار رو ؟

من خودم برای صورت استفادهدمیکنم محصولات خودمونه خیلیانتیجه کرفتن مخصابرای لک و، چروک دخترعمه خودم چن ...

بین محصولات شبکه ای قطعا نفیس حرف اولو میزنه اما من لوسیون خریدم ضدافتاب مرطوب کننده اسکراب بدن خیلی چیزاشو خریدم اما بجز مرطوب کنندش ک خیلی قبولش دارم از هیچکدومش نتیجه ای ندیدم

نه عزیزدلم ببین گلم چون شب بیشترین ترشح رو پوست انجام میده بخاطر همین روی روتین شب بیشتر تاکید شده خ ...

ببخشید میسلار دیگه کامل ارایش وسیاهیایه چشم رو پاک میکنه کامل ؟

بین محصولات شبکه ای قطعا نفیس حرف اولو میزنه اما من لوسیون خریدم ضدافتاب مرطوب کننده اسکراب بدن خیلی ...

اسکراب برایه چی هست؟

ببین گلم  اولش آرایشتو با دستمال مرطوب یا میسلار واتر ک یک پاک کننده آرایشی قوی هستش پاکن بعد ...

پوستم اصلن لک نداره صافه فقط جنسش مختلطته چونه م خشکه فقط  حالا باتوجه به پوستم چیزایه واجب به ترتیب کدومان ؟

بین محصولات شبکه ای قطعا نفیس حرف اولو میزنه اما من لوسیون خریدم ضدافتاب مرطوب کننده اسکراب بدن خیلی ...

ضدافتابومن خالم مامانم همسایه هامون گرفتن خودمم اس پی اف نودو دوساله میزنم اصلاپوستمم نمیسوزه بنطرم بستگی ب پوست داره من الان طبعم سرده نرم کننده دارجین گرفتم ک مغزموگرم کنه واقعاعالیه لایحه درمانی دازه اول زورم امدبخرم اماچندجلسس میزنم واقعااحساس میکنم سرمم سبک کرده حالانمیدونم چرااینجوره برای شما

رنگ ولایتhaircolorist
اسکراب برایه چی هست؟

اسکراب بدن صورت پاجداس من برای پازدم ترکش محصولات خودمونه چهارروزه ترکام رفت البته باکرم ترک پا.برای صورت اسکراب پوست لک دار.پوست چرب. پوست چروک هست متفاوته

رنگ ولایتhaircolorist
اگه آرایش داری اول میسلار بعد ژل شستشو بعد تونر بعدم یه آبرسان مناسب پوستت.اگه واسه مراقبت روزانه می ...

کرم روز یا شبو قبل ابرسان بزنم یعنی ابرسانم یا مرطوب کننده م مرحله ی اخرباشه؟

اسکراب بدن صورت پاجداس من برای پازدم ترکش محصولات خودمونه چهارروزه ترکام رفت البته باکرم ترک پا.برای ...

ی نوع لایه برداری برای پوست صورته البته کسی ک میزنه باید خیلی رعایت کنه تادوروز درمعرض نورمستقیم خورشید قرارنگیره یاتضادایی بامحصولات دیک داره ک باید رعایت شع وگرنه نتیجه نداره

رنگ ولایتhaircolorist
پوستم مختلطه و اینکه بعده میسلار حتما صورت باید با فوم شسته بشه یا اب خالی هم پاک میکنه اثره میسلار ...

میسلار بسیار قوی هستش ولی ی عیب کوچولو داره ک بعضی موقعا چربه ک بهش میگن دوفاز. میتونی دوفازشو نخری وتک فاز بخری ک لازم نیس با فوم یا پاک کننده ای چیزی بشوری ولی دوفازها باید شسته شن بایک  پاک کننده چون چربن.

اگ پوستتون مختلطه مثه من میتونید سرم ویتامین سی پریم یا سرم فارسالی ویتامین سی بخرید (اگه پوست صورتتون مات وکدره)

اگ پوستتون حساسه وفک میکنید زود چین میوفته سرم جوانسازی وضد چین وچروک بزنین

اگ جوش میزنین به هرنحوی و بیشتر سه چهارروز طول میکشه خوب شدن علائمش مثلن قرمزی زخم اِسکار وپوسته اش باید بدونید ک پوست مستعد کک ومک  دارید وباید از سرم ضد جوش وسرم ضد کک ومک استفاده کنید

این سرم ها قیمتشون تقریبا ۴۰ تومن هستش هرکدوم

فوم من خودم یونی لد  میزنم ۱۲ تومن

آبرسان ۴۰

کرم شب ودورچشم باهم ۸۰

تونر ۶۰

میسلار واتر۷۰

برندها الکی قیمتشو میبرن بالا زیاد قیمتای بالا نخرید در ایران هیچکدام اصل نیس فقط های کپین

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈