2777
2789
اسکراب بدن صورت پاجداس من برای پازدم ترکش محصولات خودمونه چهارروزه ترکام رفت البته باکرم ترک پا.برای ...

چه خاصیتی داره؟مثه لایه برداره ؟جز مراقبتهای  واجبه  یا فقط واسه مشکلاته پوسته یه دوره استفاده باید بشه؟

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم روز یا شبو قبل ابرسان بزنم یعنی ابرسانم یا مرطوب کننده م مرحله ی اخرباشه؟

اول کرم روز یا شبتو بزن بعد مرطوب کننده یا آبرسان اگه قراره ضدآفتابم بزنی بیست دقیقه صبرکن بعد بزن.

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
چه مارکی خوبه؟

بایودرما ونیوآ

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
چه مارکی خوبه؟

من خودم که حقیقتش اصلا کرمپودر تا حالا نزدم ولی میسلار واتر دافی قیمت مناسب خیلی خیلی خیلی تعریفشو شنیدم بنظرم از دیجی کالا سفارش بدید قیمت بعضی چیزارو کمی میبرن بالا اما هم نوشته مناسب چ پوستایین هم نظرات رو میتونین بخونین

چه خاصیتی داره؟مثه لایه برداره ؟جز مراقبتهای  واجبه  یا فقط واسه مشکلاته پوسته یه دوره است ...

اینوبدونید هرمخصول بهداشتی مراقبتی پوست بایک دوره جئاب نمیده اصولادرمانیه ولی خیلیا ک ازمون میخرن مثلاپوستشون چربه اسکراب پوست جرب میبرن یاچروک مخصوص چروک میبرن خب بستگی داره خانومهایی ک اکثراازم خریدمیکنن خیلی خیلی حساس روپوستن ی مشتری داشتم خانم پنجاه و س سال انقدحساس بخاطرچروک زیرچشم و پوست سرم طلابرد واقعاهم نتیجه دید ولی درکل درمانیه

رنگ ولایتhaircolorist
اول کرم روز یا شبتو بزن بعد مرطوب کننده یا آبرسان اگه قراره ضدآفتابم بزنی بیست دقیقه صبرکن بعد بزن.

ضداقتاب وقتی خونه ایم واجبه ؟؟؟پس شد اول میسلار بعد شستن بعد تونر بعد کرم روز یا شب بعد ابرسان درست میگم؟ایناواجبن ؟وببخشید کرم روز وشب خاصیتشون چیه؟

ضداقتاب وقتی خونه ایم واجبه ؟؟؟پس شد اول میسلار بعد شستن بعد تونر بعد کرم روز یا شب بعد ابرسان درست ...

اگه بخوای اصولی از پوستت مراقبت کنی آره واجبه وحتی نور لامپم برای پوست ضرر داره.

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
اگه بخوای اصولی از پوستت مراقبت کنی آره واجبه وحتی نور لامپم برای پوست ضرر داره.

ببخشید پس ترتیب هارو درست گفتم ؟