2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جانخوشمزه بود؟دستورشو میش بهم یاد بدیناولین باره می‌خوام درست کنم🤣😭

منکه فقط دیدم برگارو یکم جوشوند 😅گوشت چرخ کرد سبزی دلمه میگن گرفتم چرخ کرد زد توش برنجو زرشکو اینا بود بعدم پیچید مواد لای کلما😅گذاشت یکم پخت 

کاربری دست۱۰نفر میباشد

پیاز فراوون نگینی خورد کن گوشت قرمز چرخ شده یا سینه ی مرغ ریز شده(از نظر من مرغ خوشمزه تره) ادویه هم زردچوبه و فلفل سیاه بزن بعد سبزی مخصوص دلمه خورد کن و بریز قشنگ تفت بخوره با مواد و بعد بسته به ذائقه ات کشمش یا زرشک بریز،لپه پخته شده یا گردوهم میتونی بریزی بعد اینارو به برنجی که ابکش کردی اضافه کن

حالا مواد که اماده شد تو برگ انگور یا کلم برگ و گوجه و فلفل دلمه بریز و بچین تو قابلمه برای سس روش رب گوجه و رب انار و کمی شکر و روغن و اب باهم قاطی کن و بریز رو دلمه هات و بزار دم بکشه

راستی ته قابلمه ات حتما برگ انگور یا کلم بچین ته دیگش محشره

مواد تمام دلمه ها یکی هست

اول پیاز داغ میکنید چرخکرده رو اضافه میکنید تفت خورد برنج و لپه رو اضافه میکنید نمک و فلفل و زرد چوبه و سبزی معطر ( ترخون و مرزه و گشنیز ) و در آخر رب خوب که همه تفت دادید یک فنجان آب میریزید هم میزنید در تابه رو میزاریم آب مواد کشیده بشه

ته کلم همون قسمتی که سفت هست و با چاقو جدا میکنید جوری که توی کلم گود بشه میزاریم توی یه ظرف گود آب جوش میریزیم روش تا روی کلم و بپوشونه بعد ده دقیقه در میاریم و برگ برگ میکنیم

داخل هر برگ از مواد گذاشته و میپیچیم داخل قابلمه زیر هم و فشرده میچینیم در قابلمه دمکنی میزاریم و دم میزاریم تا جا بیفته

پیاز فراوون نگینی خورد کن گوشت قرمز چرخ شده یا سینه ی مرغ ریز شده(از نظر من مرغ خوشمزه تره) ادویه هم ...

واقعاا؟

با مرغ ندیده بودم دلمه بزارن🫠

مرسیییی دمت گرمم

فقط لرگ کلمارو چقد لاید بجوشونم؟