2777
2789
اگه ارایش داری اول با میسلار واتر ارایشتو پاک کن بعد کارای پایینیو انجام بده اگر نداری بدون میسلاروا ...

یعنی اول میسلار واسه پاک کردن ارایش بعدش تونر وبعدش ابرسان این درستشه؟

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آرایش داری اول میسلار بعد ژل شستشو بعد تونر بعدم یه آبرسان مناسب پوستت.اگه واسه مراقبت روزانه میخوای میتونی صورتتو بشوری تونر بزنی آبرسان بزنی.اگه کرم روز یا شبم داری که استفاده کن

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
روتین روز فرقی با شب نداره فقط اول با شوینده بشور بعد تونر بعد کرم روزت یا بسته ب نیاز پوستت هرچی دو ...

کرم روز وشب واجبن حتما ؟؟؟

مگه میشه این همه رو با هم زد

عزیزم لازم نیس همه اینارو بزنه اگه ارایش داره میسلار اگه نه هم شوینده تونر ی کرم یا سرم بعدش مرطوب کننده (یا) ابرسان همه اینا بسته ب نیاز پوستشه مثلا من پوست خودم رطوبت کافی رو داره فقط کمی بی حاله ک بخاطر کم ابیشه باید ابرسان بیشتر بزنم همه اینارو دارم بخاطر ترتیبشون میگم وگرنه همه چیز بسته ب نیاز پوست باید مصرف بشه

عزیزم من کلا گفتم ن ب ترتیب

اسی گفت ب ترتیب بگین

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
تونربهتره ابرسانیم میکنه

پوستم مختلطه پیشونی وگونه ها چربن ولی دوره دهنم خشکه وچونم همیشه با مرطوب کننده بزنم چونمو وگرنه پوسته میشه یعنی تونر جواب میده به تنهایی یا باید ابرسان یا مرطوب کننده هم بزنم حتما؟

ببین گلم 

اولش آرایشتو با دستمال مرطوب یا میسلار واتر ک یک پاک کننده آرایشی قوی هستش پاکن

بعدش صورتتو با فوم شستشو یا ژل شستشو+فیس براش(دل بخواهی)بشور آرام وبادقت

بعدش به پوستت تونر مناسب پوستت بزن،میتونی گلاب هم بزنی چون تونر طبیعیه پوسته

بعدش سرمی چیزی مثلن سرم ویتامین سی یا سرم ضدجوش یا سرم ضدلک یا سرم ضد پیری هرررررچیزی....

یک ربع صبر کن بعدش آبرسان وبالم  لب بزن تمام

این کاملترینشه.

اگ خاستی بعدش آرایش کنی ضد آفتاب+پرایمر وبعدش بقیه لوازم آرایش

اگ شب بود وخاستی بخابی بجای آبرسان کرم شب و کرم دور چشم 

راستی برای دست وپات کرم مرطوب کننده یادت نره هااا😁😁😁

همینا بود گلم😘😘

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈