2777
2789

بچه توروخدا کمکم کنین 

اصلا اخلاق نداره با این که 23 سالشه خیلی عصبیه داغونم کرده هیچ حسی بهش ندارم 

سه ساله ک عقدیم دلم نمیخاد باهاش عروسی کنم

الانم یه هفتس قهر کردم اومدم خونه مامانم حتی یه زنگم بهم نزده میخاد نشون بده هیچ ارزشی براش ندارم

چیکار کنم چجوری خانوادمو راضی به طلاق کنم 

خانوادم میگن آبروریزیه طلاق نمیدونم چیکار کنم 

خوب دیدن شرط انسان بودن است، عیب را در این و آن پیدا نکن

خیلی میترسم از این ک نتونم ازش جدا شم یه عمر بدون احساس بهش زندگی کنم

خاهش میکنم اگ کسی تجربه ای داشته راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم مثل شما بود البته شوهرش اخلاقای زشت دیگه داشت، تو نامزدی هر چی اصرار کرد مامانمو بابام نذاشتن جدا بشه الان ۱۷ساله تحمل میکنه ۲تا بچه داره الان خانواده ام پشیموننو ناراحت ولی مگه درست میشه با پشیمانی وضعیتش؟؟؟این قد تو خودش ریخته مشکل معده پیدا کرده و....خواستم بگم اگه واقعا غیر قابل تحمله طلاق بگیر صحبت یه عمر زندگیه عزیزم

مثل من البته من ۷سال ازدواج کردم مادرم مخالف شرایط طلاق ندارم شوهرم هر بلایی سرم آورد یه سری دعوامون شد میخ کرد وسط کمرم دهنم قفل شد به بدترین شکل حالم بد غریبم هیچکسم ندارم ....ولی توروخدا اگه میتونی جدا شو    

نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹

حتما جدا شو بهتره بری خونه خودت با یه بچه بخوای جدا شی . به حرف خونواده نکن تا جایی که امکان داره توجیه کن بگو دوسش ندارم بگو ازش بدم اومده . بگو الان جدا شم بهتره فرداروز با یه بچه برگردم . یه بچه هم قربونی بشه بخاطر امروز شما که حرف مردم براتون بیشتر ارزش داشت تا آینده دخترتون هر روز گریه کن دپرس باش خودشون حالیشون میشه بلاخره 

خواهرم مثل شما بود البته شوهرش اخلاقای زشت دیگه داشت، تو نامزدی هر چی اصرار کرد مامانمو بابام نذاشتن ...

بخدا کتکم میزنه خیلی عصبیه خانوادش و خودش اصلا محبت ندارن منم دختریم شدیدا نیاز به محبت دارم چون محبت پدری ندیده بودم ولی چهارتا داداش دارم ک فقط از آبروشون میترسن میگن طلاق آبروریزیه بخدا نمیدونم چیکار کنم

نه من خودم رفتم قهر بابای من هم به فکر آبروی و این حرفها هستش.  برگشتم خونمون. ولی دیدم شوهر خی ...

اینم بهتر نمیشه یعنی اگ مصمم باشم میتونم راضیشون کنم؟

اینم بهتر نمیشه یعنی اگ مصمم باشم میتونم راضیشون کنم؟

بابات رو آره. البته بابای من گفت خودت تصمیم بگیر. من هم از خر شیطون خودمم اومدم پایین. ولی اگر شما مصمم هستید حتما راضیشون کن

مثل من البته من ۷سال ازدواج کردم مادرم مخالف شرایط طلاق ندارم شوهرم هر بلایی سرم آورد یه سری دعوامون ...

وایییی الهی بمیرم

من حتی از باباشم دوتا تو گوشی خوردم حالم ازشون به هم میخوره انقد با حرفاشو و کتکاشو کنایه هاش حالمو بد کرده ک حسی بهش ندارم

الانم ک اومدم قهر براش مهم نیست حتی یه زنگم نزده

چیکار کنم خانوادم بفهمن ازش بریدم؟