2777
2789
عنوان

کیا میخواستن طلاق بگیرن خانوادشون مخالف بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 26 پست
حتما جدا شو بهتره بری خونه خودت با یه بچه بخوای جدا شی . به حرف خونواده نکن تا جایی که امکان داره تو ...

عزیزم اگ راهنمایی دیگه ای داری بهم بگو الان تو شرایطی هستم ک شدیدا نیاز دارم رو خواستم مصمم باشم آخه میترسم واقعا از آینده با اون 

خوب دیدن شرط انسان بودن است، عیب را در این و آن پیدا نکن

هرجور شده طلاق بگیر.من نامزد بودم خاستم جدا شدم گفتن ن ازدواج کردم بعد چن سال خاستم جدا شم بازم گفتم ن بچه بیار انقد رفتن تو مخم بچه اوردم‌اخرشم با ی بچه طلاق گرفتم گرچه بازم راضی نبودن ولی جلوشون وایسادم اما چ فایده کاش تو نامزدی جلوشون وایمیستادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی الهی بمیرم من حتی از باباشم دوتا تو گوشی خوردم حالم ازشون به هم میخوره انقد با حرفاشو و کتکا ...

قشنگ به خانواده ت منطقی توضیح بده فقط توروخدا خودتو بدبخت نکن ....من ک پدرم شیشه مصرف میکرد مادرم تنها نتونستم طلاق بگیرم 

نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹
اوووووه وضعش داغونه از حالا .پرتش کن اونور بره گمشه 

تازه طلبکارمم میشه اصلا پشیمون نمیشه از کارای خودشو خانوادش همش میگه زنی ک زبون درازی کنه باید کتک بخوره ذهنیتش برا صد سال پیشه

تازه طلبکارمم میشه اصلا پشیمون نمیشه از کارای خودشو خانوادش همش میگه زنی ک زبون درازی کنه باید کتک ب ...

مثل شوهر من توروخدا جدا شو پیر میشی افسرده میشی هزار تا بلا سرت میاد

نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹
هرجور شده طلاق بگیر.من نامزد بودم خاستم جدا شدم گفتن ن ازدواج کردم بعد چن سال خاستم جدا شم بازم گفتم ...

چجوری جلوشون وایسادی؟ بعد چند وقت تونستی راضیشون کنی؟ 

شرایط شوهر تو چجوری بود ک راضی به طلاق شدن خانوادت؟

مثل شوهر من توروخدا جدا شو پیر میشی افسرده میشی هزار تا بلا سرت میاد

از خدامه جدا شم مشکل من خانوادمه ک مخالفت میکنن

میترسم به زور نزارن طلاق بگیرم نمیدونم چیکار کنم

هرجور شده طلاق بگیر.من نامزد بودم خاستم جدا شدم گفتن ن ازدواج کردم بعد چن سال خاستم جدا شم بازم گفتم ...

عزیزم اگ جواب بدی ممنون میشم

چجوری جلوشون وایسادی؟ بعد چند وقت تونستی راضیشون کنی؟  شرایط شوهر تو چجوری بود ک راضی به طلاق ...

خیانت کرد.ک دفعه اول گفتن صبر کن و ال و بل.همش هم تقصیر مامانمه.دفعه دوم بازم نمیخاستن بزارن.انقد حالم بد بود ی دعوای شدیدی با مامانم کردم گفتم تو منو بدبخت کردی جدا میشم خودم زندگیمو میچرخونم ب هیچ کدومتونم احتیاجی ندارم. همه کارای طلاقمو تنهایی انجام دادم.چن ماهم تنها بودم باهاشون قهر بودم