2777
2789
عنوان

شیردهی با رابط سینه

1358 بازدید | 14 پست

بچم ۳۶ روزشه اول از یه سینه ام شیر نمیخورد مجبور شدم رابط استفاده کنم اما بعدش کلا عادت کرد بدون رابط شیر نمیخوره. خسته شدم هرکار میکنم نمیتونم بدون رابط شیربدم خیلی گریه میکنه نمیخوره. شیرم کم شده میترسم خشک بشه. میگن رابط باعث میشه شیر کم بشه. چطوری این عادتو از سرش بندازم؟

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت...🌱☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای چ بد ..انشالله خوب بشه..من بدبخت نوک سینه هام خیلی کوچیکن میترسم بچم نتونه شیر بخوره خیالم راحت بود ک رابط مشکلمو حل میکنه پس نمیشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
شبها که خوابه بدون رابط بده کم کم هم تو روزا موقع خواب بدون رابط بده تا درست بشه

تا کامل بیدارمیشه شیر نمیخوره

فعلا اول رابطو میذارم بعد از دهنش میکشم بیرون اما بیشتر وقتها میفهمه گریه میکنه

نه اشکال نداره کم نمیشه منم مجبور بودم با رابط شیر بدم دو سه ماه بعدش دیگه خودش تونست شیر بخوره شیر ...

نمیدونم... شاید علت کم شدنش رابط نیس پس

باید 

امیدوار باشم کم کم رهاش کنه

تا کامل بیدارمیشه شیر نمیخوره فعلا اول رابطو میذارم بعد از دهنش میکشم بیرون اما بیشتر وقتها میفهمه ...

ببین زمان بره 

اگه احساس می کنی شیرت داره کم میشه خالا تا عادت بکنه ، تو طول روز بدوش ، ولی درست میشه کم کم

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
ای وای چ بد ..انشالله خوب بشه..من بدبخت نوک سینه هام خیلی کوچیکن میترسم بچم نتونه شیر بخوره خیالم را ...

من نوکش خیلی کوچیک هم نیس ولی نمیدونم چرا نمیگیره

ببین زمان بره  اگه احساس می کنی شیرت داره کم میشه خالا تا عادت بکنه ، تو طول روز بدوش ، ولی در ...

باشه عزیزم ممنون

میترسیدم تا آخر بدون رابط نخوره

من نوکش خیلی کوچیک هم نیس ولی  نمیدونم چرا نمیگیره

همه بچه ها همینن هر کدوم ی قلقی دارن ادمو کلافه میکنن🤯🤯

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

منم اوایل اینجوری بود فقط از یه سینه به زور شیر میخورد مجبور بودم شیرمو بدوشم با قاشق بهش بدم،خیلی سخت بود ولی انقد سعی کردم هی سینه گذاشتم دهنش تا یاد گرفت،البته الانم زیاد راحت نمیخوره ولی خیلی بهتر شده ،الان دو ماهش

نه اشکال نداره کم نمیشه منم مجبور بودم با رابط شیر بدم دو سه ماه بعدش دیگه خودش تونست شیر بخوره شیر ...

شما چیکار کردی که بعد دو سه ماه خودش شیر بخوره یدفعه ای متوجه شدی بدون رابط میخوره؟

شما چیکار کردی که بعد دو سه ماه خودش شیر بخوره یدفعه ای متوجه شدی بدون رابط میخوره؟

اره هربار اول بدون رابط امتحان میکردم وقتی خیلی گشنه بود مخصوصا صبحا بزرگترم ک میشد خب رابط برای دهنش کوچیکه خودش بیشتر میل داشت سر سینمو بگیره

اره هربار اول بدون رابط امتحان میکردم وقتی خیلی گشنه بود مخصوصا صبحا بزرگترم ک میشد خب رابط برای دهن ...

ممنون ببخشید رفتم بچه شیربدم.

بچه منم بعضی وقتا بدون رابط میگیره بعضی وقتا هم تلاش میکنم بدون اون بخوره خیلی گریه میکنه از آخرم شیر نمیخوره میخوابه. دو دقیقه بعد بیدارمیشه. کاش از اول با رابط نمیدادم