بچم ۳۶ روزشه اول از یه سینه ام شیر نمیخورد مجبور شدم رابط استفاده کنم اما بعدش کلا عادت کرد بدون رابط شیر نمیخوره. خسته شدم هرکار میکنم نمیتونم بدون رابط شیربدم خیلی گریه میکنه نمیخوره. شیرم کم شده میترسم خشک بشه. میگن رابط باعث میشه شیر کم بشه. چطوری این عادتو از سرش بندازم؟
ای وای چ بد ..انشالله خوب بشه..من بدبخت نوک سینه هام خیلی کوچیکن میترسم بچم نتونه شیر بخوره خیالم راحت بود ک رابط مشکلمو حل میکنه پس نمیشه
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
همه بچه ها همینن هر کدوم ی قلقی دارن ادمو کلافه میکنن🤯🤯
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
منم اوایل اینجوری بود فقط از یه سینه به زور شیر میخورد مجبور بودم شیرمو بدوشم با قاشق بهش بدم،خیلی سخت بود ولی انقد سعی کردم هی سینه گذاشتم دهنش تا یاد گرفت،البته الانم زیاد راحت نمیخوره ولی خیلی بهتر شده ،الان دو ماهش
اره هربار اول بدون رابط امتحان میکردم وقتی خیلی گشنه بود مخصوصا صبحا بزرگترم ک میشد خب رابط برای دهن ...
ممنون ببخشید رفتم بچه شیربدم.
بچه منم بعضی وقتا بدون رابط میگیره بعضی وقتا هم تلاش میکنم بدون اون بخوره خیلی گریه میکنه از آخرم شیر نمیخوره میخوابه. دو دقیقه بعد بیدارمیشه. کاش از اول با رابط نمیدادم