2777
2789

من دوروز پیش فهمیدم بالاخره نی نی دارشدم اماخیلی استرس تشکیل ساک بارداری وقلب دارم بنظرتون ازچندهفته ساک قابل مشاهده وباچه سونویی؟ 

من سونو كامل بارداري رفتم پنج هفته ساك جايگذاري شده بود ولي ضربان نداشت هنوز

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ تو دوران تخمک گذاری زیاد انتی بیوتیک بخوری

باعث میشه جنین تشکیل نشه

اگ کسی میدونه بگه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
[QUOTE=140780857]من سونو كامل بارداري رفتم پنج هفته ساك جايگذاري شده بود ولي ضربان نداشت هنوز[/QUOTE ...

نه خود سونو گرافي سن بارداريمو گفت

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

[QUOTE=140780917]من تا حالا بيبي استفاده نكردم اين يني چي[/QUOTE 

عزیزم اگ دوخط باشه مثبت حتی اگ خط دوم هاله خیلییی کمرنگ باشه که اینی که تو عکس ی خطش فقط مشخص فک کنم منفی

[QUOTE=140780917]من تا حالا بيبي استفاده نكردم اين يني چي[/QUOTE  عزیزم اگ دوخط باشه مثبت حتی ...

مرسي عزيزم