2777
2789
عنوان

اونایی که تازه فهمیدن مامان شدن بیایین دورهم باشیم🥰🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 49 پست
مرسي😔

ناراحت نباش عزیزم منم اینقدر این بی بی چک. منفی رو دیدم که کلٱ ناامید شدم و پریروز وقتی که اصلأ باورم نمیشه مثبت شد تو هم. خدا خودش هر وقت صلاح بدونه میده فقط زیاد غصه رو نخور و استرس نداشته باش برات خیلی بده

منم زیاد موقعیتش ندارم دلم میخواست حداقل 2 سال از عروسیم بگذره بعد اقدام کنم ولی دکتر گفته تنبلی تخم ...

نه اون كه ميتوني دوست من سه سال باردار نشد بعد سه سال اي وي اف كرد باردار شد اين ماه هم زايمانشه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش عزیزم منم اینقدر این بی بی چک. منفی رو دیدم که کلٱ ناامید شدم و پریروز وقتی که اصلأ باور ...

مرسي گلم من اقدام نيستم شوهرم بچه نميخواد ولي خب اين از دستش در رفت من عاشق بچم گفتم ايشالا كه بگيره اون ميگه هنوز زوده دو سه سال ديگه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
ايشالا موفق باشي من كه بارداري قبليم شوهرم مجبورم كرد سقط كنم همه چي هم نرمال بود و چند قلو بود 😔 چ ...

غصه نخورشوهرمن ازاون مردایی بودکه میگف بچه نمیخوام بااسرارمن دیدکه عاشق بچم اقدام کردیم اماالان که دوروزفهمیدباردارم روابراست☺️☺️☺️ ایشاا... زودباردارشی

بهتریه هفته بعدتاخیربی بی زده بشه که جوابش قطعی باش

من اصن هنوز موقع پريوديم نيست تاپيك اخرمو ميخوني؟؟؟؟ جريان داره خخخ

غصه نخورشوهرمن ازاون مردایی بودکه میگف بچه نمیخوام بااسرارمن دیدکه عاشق بچم اقدام کردیم اماالان که د ...

ايشالا

به سلامتی ولی من دلم میخواد مثل بقیه طبیعی باردار بشم کاش بشه😔

ايشالا كه ميشه ولي خب نشد هم اين چيزا هست مادر ميشي غصه نخور

مرسي گلم من اقدام نيستم شوهرم بچه نميخواد ولي خب اين از دستش در رفت من عاشق بچم گفتم ايشالا كه بگيره ...

نه پیشگیری خودسر اصلأ نکنین حتمأ برین دکتر زیر نظر دکتر باشین تا بعد که بچه خواستین به مشکل نخورید 

من مثل شوهرت بودم و بچه نمیخواستم برعکس شوهرم عاشق بچه بود تا نزدیک دوسال مقاومت کردم تا شوهرم دیگه کار خودش رو کرد فکر میکردم زود حامله میشم اما اتفاقی نیوفتاد و اول بد بختی... 

نه پیشگیری خودسر اصلأ نکنین حتمأ برین دکتر زیر نظر دکتر باشین تا بعد که بچه خواستین به مشکل نخورید&n ...

كاش منم شوهر بودم كار خودمو ميكردم خخخ اخه دست مرده تا مرد نخواد نميتوني كاري كني من اگه مرد بودم و شوهرم زن اهميت نميدادم كه نميخواد😂