2777
2789
عنوان

اونایی که تازه فهمیدن مامان شدن بیایین دورهم باشیم🥰🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این منفیه عزیزم باردار نیستی من انقدر هرماه از اینا میبینم آرزو به دل موندم یبار مثبت بشه 😢

مرسي عزيزم من موقعيتش رو هم ندارم باردار باشم ولي اينقد كه نيني دوست دارم حقيقتش ته دلم دوست داشتم مثبت باشه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
دقیقامنم مث شمام

شما سونو رفتی من جای خوب خیلی شلوغ بود برای دوشنبه وقت داد اما شوهرم دل تو دلش نیست میگه بیا امروز بریم سونو درمانگاه ببینیم چجوره نمیدونم چیکار کنم زیاد به جاهایی دیگه اعتماد ندارم😐

این منفیه عزیزم باردار نیستی من انقدر هرماه از اینا میبینم آرزو به دل موندم یبار مثبت بشه 😢

ایشاا... همتون خیلییی زودباردارمیشین واس ماهم که اول راهیم دعاکنید

الهی ک اقدام بعدیت بارداربشی عزیزم🙏

ممنون گلم شوهرم بچه نميخواد ولي من عاشق بچم ما اقدام نداريم اينم يهويي شد خدا خدا ميكردم مثبت بشه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
مرسي عزيزم من موقعيتش رو هم ندارم باردار باشم ولي اينقد كه نيني دوست دارم حقيقتش ته دلم دوست داشتم م ...

منم زیاد موقعیتش ندارم دلم میخواست حداقل 2 سال از عروسیم بگذره بعد اقدام کنم ولی دکتر گفته تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم باید زود بچه بیارم حالا فعلا این ماه چهارمه که درحال اقدامم میترسم نازا باشم و نتونم😭😭

ایشاا... همتون خیلییی زودباردارمیشین واس ماهم که اول راهیم دعاکنید

ايشالا موفق باشي من كه بارداري قبليم شوهرم مجبورم كرد سقط كنم همه چي هم نرمال بود و چند قلو بود 😔 چون تو عقد بوديم گفت نميتونيم بريم خونه ي خودمون سقطش كن

ممنون گلم شوهرم بچه نميخواد ولي من عاشق بچم ما اقدام نداريم اينم يهويي شد خدا خدا ميكردم مثبت بشه

یواش یواش بات راه میادگلم بچه برکت میاره

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.