2777
2789
عنوان

حساسیت نوزاد ۵ ماهه

3409 بازدید | 65 پست

سلام دخترم ۵ ماهشه حساسیت شدید گرفته نمیدونم ب شیر خودمه یا نباتی ک بهس دادم پوست صورت و کردنش ملتهب و قرمزه و تاول زده ۳ تا دکتر بردمش دوتا اولی سیتریزین دادم .عصری اخری زادتین و هیدروکسی زین داد .کسی درمورد اینا تجربه ای داره ‌؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیدروکسی سیزین آب رو آتیش کاش آمپولشو میزدی....واین که خدایی به بچه ۵ ماهه نبات دادی اصلا بعضی هاش معلوم نیست چه جور تولید میشه..من از ترس حساسیت واینا برا  بچه ۶ ماهه غذا نمیتونستم شروع کنم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
زعفرانی بود انگار

خسته نباشید.زعفران زیر دوسال ممنوعه بشدت الرژی زاست.باید نبات سفید بهش بدی.زادیتن عالیه.پسر من الرژی خیلی شدید داره حتی ب سیب زمینی و هیج واکنش نشون‌میده 

خسته نباشید.زعفران زیر دوسال ممنوعه بشدت الرژی زاست.باید نبات سفید بهش بدی.زادیتن عالیه.پسر من الرژی ...

زاداتین خوبش میکنه ؟بعد چند روز جواب میده .دکتر گفت جواب نده باید بستریش کنی

اگر شیر خودت رو میخوره خودت هروز یه لیوان کاسنی بخور... من یه مدت طولانی به بچم زادیتن دادم و سیتری ...

زاداتین براش خوب بود چند روزه جواب میده ب من گفته هر ۱۲رساعت بده بهس

دکترش گفت امپول اخرین راهه ک باید بستری بشه بعد امپول 

خواهرزاده من حساسیت پروتئین گاوی داشت حواسش نبوده پنیر خورده بود بردیم بیمارستان آمپول زدن چند ساعتم نگه داشتن خوب شد قرمزیش از بین رفت

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........