2777
2789

سلام امروز جواب آزمایش غربالگریم اومد با سونو ان تی بردم دکتر گفت نگران نباش اما بند ناف دور گردن جنین هست اما نگران شدم کسی تجربه نداره کمکم کنید 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان ؟!!!!

شاید خودش درست بشه چون زوده

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

جاریم بند ناف بچه اش دور سرش پیچیده بود موقع زایمان ضربان قلب بچش اومد پایین سزارین شد گفت اگه طبیعی زایمان کرده بود بچت تلف میشد ایشالله که برای شما مشکلی پیش نیاد

💖عاشق خانواده ام هستم💖

واقعا .ان شالله چیزی نیست بسپر بخدا.

منم مامانم میگه گوش نمیدم میگه یهو  نچرخ بند ناف دور گردن بچه میره میگم نه کوچولویه هنوز

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
تجربه دارین ؟

چون بندناف به اندازه کافی بلند است، معمولا پیچیدن آن دور گردن جنین باعث فشار زیادی نمی‌شود و خطر جدی‌ای برای جنین ایجاد نمی‌کند

اینا تو نت بود 

نوشته هفته های آخر مهمه ولی الان نه