2777
2789
عنوان

كيا كل خانواده شوهرشون بي عاطفه هستند و يا عروس يد هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 62 پست
چه خوب كه شوهرت ذات بدشون رو شناخته. كاش شوهر من هم ادم بشه 

نشناخته اصلا خیلی دوسشون داره

فقط حواسش به منم هست که اگر تنها بره شخصیت من زیره سوال میره و اینکه جلو خانوادش بهم احترام میزاره که منو ببره بالا

ولی با اونا هم خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه اونجا ک گفتی ب داداشش میگن بخور ولی ب تو هیچ نمیگن

خانواده همسر من دقیقا همینجورین اصلا منونمیبینن من اصلا ن اهل حرف زدنم ن بدشون میگم پیش کسی اصلا کاری بکارشونم ندارم ولی باعروسای دیگشون خیلی بهترن تا من

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشود🌏
كل خانواده شوهرت نديدنش؟ كجايي هستند؟ نميدونم چرا خيلي عجيب هست براي من اين روابط خانوادت چيزي نم ...

فقط دوتا از برادرای همسرم  یکبار دیدنش و یک خواهرش 

پدر همسرم و بقیه حواهر برادرا ندیدن 

بله واقعا این حجم از بی عاطفگی عجیب هست 

خانوادم هم میدونن 

خيلي شبيه خانواده همسر من هستن گفتم شايد همشهري ان 😅 ما با اراك هم وصلت كرديم ولي انصافا آدمه ...

اينها كل خانوادشون يد هستند. كاشكي مال منم از اون خوبهاش بودند.

خود شيفته هستند.

مال شما كجايي هستند؟

شوهرمم خیلی تعریف منو میکنه پیششون...

اصلا بهم زنگ نمیزنن اصلا رفت وآمدم نداریم ما چ بریم چ نریم فرقژ نمیکنه براشون

فقط دوتا از برادرای همسرم  یکبار دیدنش و یک خواهرش  پدر همسرم و بقیه حواهر برادرا ندیدن&n ...

خانواده شوهر من نه مادر ميدن و نه تشكر ميكنند.

من أوائل مادر ميخويدم و بعد از شوهرم زنگ ميزدند و تشكر ميكردند. فقط ادعا دارند و اسم خودشون رو گذاشتند ادم

شوهرمم خیلی تعریف منو میکنه پیششون... اصلا بهم زنگ نمیزنن اصلا رفت وآمدم نداریم ما چ بریم چ نریم فر ...

خوبه شوهر ت خودش نميره. مال من خودش زنگ ميزنه بهشون . البته بعد ١٣ سال خيلي كمتر شده ولي هنوزم زنگ ميزنه. اخه اونها هم زبون باز هستند و سالي يكبار كه زنگ ميزنند اونقدر قربون و صدقه ميرن كه نگو

والا دوستم اینجور میگفت میگفت خواهرشوهرش خیلی احترامشو داره ولی مثل یه غریبه یعنی نه ضایعش میکنه نه چیزی نه دعواشون شده رابطشم با برادرش اوکیه مثلا میگفت عروسیشون مثل بعضیا نرفت مثل مهمون عادی بشینه راضیم بود ازش

فقط یه ناراحتی داشت اون دوست داشت با هم رفیق شن ولی این هیچ تمایلی نشون نمی داد به رفاقت یه چیزی تو مایه های یه غریبه مودب و مهربون . یه چیزی بین فامیل و غریبه میدونی؟

دخالت نمیکرد دوستم نداشت خیلی چیزی بپرسی زیادم رفت و آمد نداشت 

شاید مدلشونه

خوبه شوهر ت خودش نميره. مال من خودش زنگ ميزنه بهشون . البته بعد ١٣ سال خيلي كمتر شده ولي هنوزم زنگ م ...

دقیقا خانواده شوهر منم بازبونشون ایقد زبون چربن خودشونو عزیز میکنن پیش شوهرم ک اگه سالی یکبارم بره همون کافیه براش...