2777
2789
عنوان

كيا كل خانواده شوهرشون بي عاطفه هستند و يا عروس يد هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 62 پست
كادو

اها 

ن من حتی سرعقد و عروسی هم حتی یه لنگه جوراب یا یه هزاری تو این ۱۰ سال زندگی ندادن 

فقط همون مادرهمسرم یه جفت النگو داد ب همسرم ک رفت عوص کرد ب اندازه النگو ها هم پول گداشت روش تونست یه گردنبند و گوشواره ۱۰ گرمی بخره 

همین 

تاحالا هم زنگ نزدن 

کلا خیلی بی عاطفه هستن 

من نميفهمم يعني چي كه مثلا به بچه خودشون تعارف ميكنن سرغذا، بعد به عروس كه غريبه تره نميكنن!!!

آره عجیبه برام تعارف میکنن ولی تعارف پسرشون بیشتر

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشود🌏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه شوهر ت خودش نميره. مال من خودش زنگ ميزنه بهشون . البته بعد ١٣ سال خيلي كمتر شده ولي هنوزم زنگ م ...

همسرم سالی سه چهار بار میره در حدی صله رحم فقط ب پدرش ک بدتر از همه اعصای خونوادس سر میزنه 

اونم نیم ساعت 

والا دوستم اینجور میگفت میگفت خواهرشوهرش خیلی احترامشو داره ولی مثل یه غریبه یعنی نه ضایعش میکنه نه ...

مال من اخه دخالت ميكنند و پشت سرم به شوهرم ميگن

بعد هم يك چيزها و كإرهابي احترام هست.

مثلا من كادو ميدم به شوهرم زنگ ميزنه و تشكر ميكنه.

ميخوان دعوت كنند حتي براي عروسي دخترش به شوهرم گفت و اصلا من رو دعوت نكرد.

به مادر و پدرم حتي عيد هم زنگ نزدند براي تبريك. يعني تو اين ١٣ سال تا حالًا باهاشون حرف نزدند و دعوت نكردند

من خودم دوست دارم جوشش داشته باشن رابطمون گرم و صمیمی باشه با مادر شوهر و خواهر شوهر و جاریا ولی اونا اینجوری نیستن خیلی خشک برخورد میکنن باهام😔

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشود🌏
اها  ن من حتی سرعقد و عروسی هم حتی یه لنگه جوراب یا یه هزاری تو این ۱۰ سال زندگی ندادن  ...

از دستشون حرص نميخوري؟ تو زندگيت تاثيري نذاشته؟

من همش به شوهرم غر ميزدم كارشون رو و شوهرم بهشون ميگفت و اونها بدتر ميكردند. مخصوصا لج كردند و خواهرش شروع كرد فحش دادن من. حالم ازشون بهم ميخوره. خيلي يد هستند

مال من اخه دخالت ميكنند و پشت سرم به شوهرم ميگن بعد هم يك چيزها و كإرهابي احترام هست. مثلا من كادو ...

غیر اون آخری بقیه رو باهات موافقم اره یه جور دیگم

میخوای راجع به آخری  بهت مشاوره بدم؟؟؟  

من خودم دوست دارم جوشش داشته باشن رابطمون گرم و صمیمی باشه با مادر شوهر و خواهر شوهر و جاریا ولی اون ...

منم دوست داشتم أوائل. حتي به خواهر شوهرهام هم گفتم. اونها هم به ظاهر گفتند كه مشكلي با من ندارند ولي بدتر كردند. سالي يكبار شد اونم در حد ٢ دقيقه تلفن

غیر اون آخری بقیه رو باهات موافقم اره یه جور دیگم میخوای راجع به آخری  بهت مشاوره بدم؟؟؟   ...

يعني به خانواده شما هم حتي براي عيد زنگ نميزنن؟

مگه خانواده نداره شوهر من؟

ابروم به خدا جلوي خانوادم رفته

حتما. 

شوخی میکنم عزیز من کی باشم به شما مشاوره بدم

نگرانشون نباش فقط یکم سردن و انگار علاقه به برقراری ارتباط ندارن البته خییییلی سردا

ولش کن شاید با خودشون اینجوری حساب میکنن که برادرمونو دعوت کنیم زنشم کردیم دیگه دیگه جور دیگه قابل توضیح نیست   

از دستشون حرص نميخوري؟ تو زندگيت تاثيري نذاشته؟ من همش به شوهرم غر ميزدم كارشون رو و شوهرم بهشون مي ...

من کلا دایورتشون کردم 

اولاش چون واقعا عجیب بودن خیلی حرص میخوردم عر هم میزدم ولی همسرم خودش هم زخم خورده بود بعدها دیگه منم منفعل شدم 

اصلا برام مهم نیستن 

يعني به خانواده شما هم حتي براي عيد زنگ نميزنن؟ مگه خانواده نداره شوهر من؟ ابروم به خدا جلوي خانوا ...

میدونی بستگی به ارتباط داره اگه باهم رفت و آمد دارین باید خب بزنن یا اگه مشارشونو دارن بهتره یه اسی بدن یه بار خانواده شما بگن بزار بفهمن خوبه که بزنن

اگه باهم در ارتباطن مادرشوهرتون چرا ولی خواهرشوهر فک نکنم

شوخی میکنم عزیز من کی باشم به شما مشاوره بدم نگرانشون نباش فقط یکم سردن و انگار علاقه به برقراری ار ...

خوب اين خيلي زشت هست. منم نرفتم راستش. يك كشور ديگه بود و تازه گفته بود به برادرش بياييد هتل و حتي خونش هم نميخواست ما بمونيم. ما هم نرفتيم. وقتي دعوت انقدر خشك و بد باشه ديگه اونها هم توقعشون زياد هست .

خيلي خيلي سرد هستند.

اصلا مادر و پدر من رو تا حالًا تو اين ١٣ سال نه دعوت كردند و نه ديدند