2777
2789
عنوان

كيا كل خانواده شوهرشون بي عاطفه هستند و يا عروس يد هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 62 پست
میدونی بستگی به ارتباط داره اگه باهم رفت و آمد دارین باید خب بزنن یا اگه مشارشونو دارن بهتره یه اسی ...

خانواده من حرف بزنن بهشون؟

شوهرم چند بار گفت ولي اونها بدتر كردند. كلا لجباز هستند و كينه اي. حرف بزني بدتر ميكنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا دایورتشون کردم  اولاش چون واقعا عجیب بودن خیلی حرص میخوردم عر هم میزدم ولی همسرم خودش ه ...

شايد فرقت اين هست كه شوهر من خيلي دفاع ميكنه ازشون:

البته الان خيلي بهتر شده ولي همين دفاع من رو بيشتر بهم ميريخت

شما رفت و امد داري باهاشون؟ به من اصلا زنگ نميزنن. انگار من وجود ندارم

من طبقه بالاشون هستم...ولی خیلی کم میرم خونشون...انتظار داره من برم کاراشو بکنم ولی منم به شوهرم گفتم وقتی بی محلی میکنن و واسمون ارزش قائل نمیشن دیوونه که نیستم برم کاراشم بکنم😊خلاصه دم تله ندادم و نمیدم و نخواهم داد....بخدا اگه قدرشناس بودن کمکش میکردم ولی حیف که نیستن

شايد فرقت اين هست كه شوهر من خيلي دفاع ميكنه ازشون: البته الان خيلي بهتر شده ولي همين دفاع من رو بي ...

منم اوایل همسرم میگفت راجبشون حرف نزن و دیگه نریم ک ادیت نشی بعد بخوای غر ب من بزنی 

دیگه بعد فوت مادرش هم خودش میل و رعبتی نداشت ک بره 

منم اوایل همسرم میگفت راجبشون حرف نزن و دیگه نریم ک ادیت نشی بعد بخوای غر ب من بزنی  دیگه بعد ...

من به شوهرم گفتم باهاشون حرف بزنه ولي اونها بدتر كردند از اون موقع. به جاي احترام بيشتر بدتر عمل كردند

خوبه كه شوهرت ميفهمه

اره اینقد بی محبتی ازشون دیده که نگو...همین امروز عصر داشت صحبت میکرد که اگه بچه داشته باشیم از جونمم واسش مایه میذارم تا کمبود نداشته باشه و مثل خودم سختی نکشه😔میگفت من که محبتی ازشون ندیدم ولی بجاش فهمیدم که به بچهام باااید محبت کنم...منم گله میکنم یا سکوت میکنه یا میگه حق داری ولی چیکار میتونم بکنم...

شوهرت خودش نميره؟

چرا هر شب میره یه 15-20 دقیقه ای بهشون سر میزنه...من هیچ وقت جلوشو نگرفتم...بهش میگم درسته اونا وظیفه ی پدرو مادریشون رو به جا نیاوردن ولی تو وظیفه فرزندیتو بجا بیار.

خوب اين خيلي زشت هست. منم نرفتم راستش. يك كشور ديگه بود و تازه گفته بود به برادرش بياييد هتل و حتي خ ...

والا راستش چرا دروغ بگم این فامیل شوهر دوست منم تو همین مایه هان ولی مثلا جفتتون رو دعوت میکردن یا شاید یه تعارف میزدن بمونین حالا شاید نه اینو نمی دونم ولی دیگه همینه اهل رفت و آمد با خانواده دوستم نیستن ولی اگه نذری بپزن واسه مادرزنه یا شاید خواهرا برادرام بدن یا خییییلی تحویل میگرن اگه تو راه ببینن

ولش کن عزیزم منم اینجوری نمی پسندم ولی بد به دلت راه نده شاید واقعا منظور نداشته باشن و مدلشون اینه مثلا کم رفت و آمدن

خانواده من حرف بزنن بهشون؟ شوهرم چند بار گفت ولي اونها بدتر كردند. كلا لجباز هستند و كينه اي. حرف ب ...

نه نه مثلا زنگ بزنن که اینا بگن عه خب مام یه تبریکی بگیم از این به بعد

اره اینقد بی محبتی ازشون دیده که نگو...همین امروز عصر داشت صحبت میکرد که اگه بچه داشته باشیم از جونم ...

خيلي خوبه كه شوهر ادم پشت ادم باشه. مال من همش بهم ميگفت تو مشكل داري و ....