2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پوستم روشنه سینره شماره 1 میزنم خیلی

خوبه پوستم مختلطه برا پوست چرب گرفتم برا پاک کردنش از شوینده پوست خشک استفاده میکنم

راضیم ازش

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

من خودم همیشه با ضد افتاب مشکل داشتم پوستم جوش میزد تا اینکه دکتر ژیلا بدون رنگ زدم خوب بود حالا هم ...

منم دکتر ژیلا رنگی ۶۰ میزنم به نظرم یه خورده سنگین و رو پوستم تیره میشه میخوام عوض کنم نمیدونم چی بگیرم پوستتمم چربه ، بدون رنگش خوبه؟؟؟

💚💚
والا من آذرماه پارسال ۱۲ تا خریدم به پول ما حدود ۱۸۰ تومن این حدودا در اومد دقیق یادم نیس  الا ...

من بدبختی هیچیم به پوستم نمیسازه میترسم انقد هزینه کنم اونم متل بقیه باشه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
عزیزم من ماسک نمک دریا و سدر و آب ماست میزارم هفته ای ی بار بعدش که میشورم خیلی خوب میشه پوستم پوستم ...

من طب سنتی کار نمیکنم فقط میدونم ماست باعث زیاد شدن چربی پوست میشه برای شما که پوستتون چربه مناسب نیست ما معمولا اگر لک و جای جوش باشه لایه بردار اگر پوست مشکلی نداشته باشه ماسک ورقه ای بر اساس نوع پوست تجویز میکنیم وقتی ماسک استفاده میشه حداقل دو ساعت نباید آفتاب به صورت بخوره باید آبرسان و مرطوب کننده دوساعت بمونه بعد از اون از ضدآفتاب استفاده بشه و لایه بردار و ماسک هم بر اساس پوستشون دفعاتش مشخص میشه یکی میبینی خیلی بده بیشتر یکی کمتره کمتر استفاده میکنه 

من بدبختی هیچیم به پوستم نمیسازه میترسم انقد هزینه کنم اونم متل بقیه باشه

پوستت چربه؟؟؟؟ ایزدین اصلا چربی نداره ژله همون لحظه هم روی صورتت خشک میشه جذب میشه کاملا

فقط یه کم بوی الکل میده 

و اینکه اگه پوستت چربه باید حسابی بهش برسی

به هیچ وجه با صابون نشور صورتتو حتما حتما یه ژل شست و شو مخصوص پوست چرب بزن

یه کرم کنترل چربی هم داشته باش

یه چیز دیگه، تونر تاثیر هر کرم یا محصول مراقبتی رو چندین برابر میکنه یه تونر مخصوص پوست چرب بگیر روزانه صورتتو تمیز کن باهاش با پد

قبل از ضد آفتاب هم همینطور تونر بزن

وقتی هم میخوای شارژش کنی صورتتو یا با تونر یا با میسلار واتر تمییز کن بعد دوباره ضد آفتاب بزن 

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️

[QUOTE=140719835]پوستت چربه؟؟؟؟ ایزدین اصلا چربی نداره ژله همون لحظه هم روی صورتت خشک میشه جذب میشه کاملا فقط یه کم ...[/

اوووم چرب وافتضاح هرچی محصول واسه شستشو وتونر گرفتم بد ترشد الان فقط،با ماسک خونگی و دست سلز این چربیو کنترل میکنم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘