2777
2789
این خوبه قیمتش چنده عزیزم؟

والا من آذرماه پارسال ۱۲ تا خریدم به پول ما حدود ۱۸۰ تومن این حدودا در اومد دقیق یادم نیس 

الان گویا دوستان میگن شده ۶۰۰😐

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
بچه هااین چیه؟

ماسکه ، وای از مارک مکس لیدی متنفرمممم فروشنده سه تاشو به خودمو خواهرم انداخت منو اونم بی تجربه بودیم برداشتیم بم گف دوبار بزن پوستت همونی میشه که میخوای خیلی مزخرفه واسه خواهرمم بد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سایزش؟؟؟؟؟  شوخی میکنی؟؟؟؟؟ خاک عالم من آذر ماه پارسال ۱۲ تا خریدم دونه ای حدودا ۱۸۰ تومن ...

١٢ تا خريدي احتكار كنى؟😂

همون اندازه ديگه!

بخاطر تحريما ديگه وارد نميشه و بايد سفارش بدي برات بيارن اونم با اين قيمت☹️

١٢ تا خريدي احتكار كنى؟😂 همون اندازه ديگه!  بخاطر تحريما ديگه وارد نميشه و بايد سفارش بدي بر ...

😐😐😐😐😐😐

نه بابا احتکار چیه

واسه یه کاری رفته بودم دبی دیگه هرچی لوازم بهداشتی و مراقبتی میخواستم یه جا می خریدم چندتا چندتا چون مثلا شامپوم گیر نمیاد😐 

خب الان که فکر میکنم برنزه و آفتاب سوخته جذاب ترم😑

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
عزیزم من پوستم خشکه. پریم چطوریه واسه پوست خشک

دونوع داره یکیش برا پوست چربه ک اصلا بدرد من ک پوستم معمولیه نخورد

اما اونیک من استفاده میکنم برای پوست معمولیه بستگی داره پوستت تاچ حد خشک باشه

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
😐😐😐😐😐😐 نه بابا احتکار چیه واسه یه کاری رفته بودم دبی دیگه هرچی لوازم بهداشتی و مراقبتی میخوا ...

تاریخ انقضاش تا کی هس ادم زورش میاد تاریخ انقضاش برسه هنوز ۶ تا دیگش مونده