2777
2789
عنوان

ساک بیمارستان نی نی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 56 پست

من یه چمدون برای خودم بردم و یه ساک برای پسر نازنینم...

برای خودم لباس ترخیص ،حوله و نوار و لباس زیر و شامپو بدن و مدارک شناسایی و پزشکی... برداشتم برای اینکه قبل ترخیص یه لحظه برم پاهامو بشورم ک تمیز باشم

برای فرشته اسمونیمم لباس معمولی و سر همی و کلاه ،قنداق و قندان فرنگی و پوشک یه قران کوچک ،شیشه و یه شیر خشک محض احتیاط و پستونک و یه قاشق مربا خوری محض احتیاط برای دادن شیر. یه پارچه نازک برای پهن کردن روی تخت نوزاد ک رو تخت بیمارستان نزارم. پتو 

دلتنگتم..از اینجا ک هستم تا انجا که هستی... وجب به وجب..دلتنگتم.. ....دلم برات تنگ شده نفس من. جون من .عمر من..پسر کوچیک مامان...شایانم...... برای مادری ک جگر گوشه اش در خاک است..در خواب است.  دعا کنید.. دعا کنید خدا دوباره بهم فرزند بده..خیلی زود.. 
30هفته و پنج روز🙈🙈🙈

با من همزمان هستید ولی اینقدر با ذوق گفتید دیگه تموم شد یه لحظه گفتم وای چه خوب من کی میرم ۳۰ هفته? بعد فکرش کردم دیدم من هفته ۳۱ هستم 😂😂😂

پیج فروش لباس نوزاد و کودک دارم قیمتا واقعا مناسب هست لطفا ببینید likado.gallery

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سزارین هستی اولین توصیم اینه که ازشون بخوای برات پمپ در استفاده کنن عالیه.ساکه نی نی دو دوست لبا ...

ممنونتم عزیزم چشم😘😘😘

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
چشم عزیزم حتما نترس هردو درد داره منم دکتر سز اختیاری میکنه ولی خب من بچمم بریچ مونده 😍😇

الهی منم بریچ بمونه سزارین خیلی بهتره بابیحسی موضعی عالیه😍الهی ک بسلامت زایمان کنی 😍🙏

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
موقع زایمان قبلیم یکی بهم گفت براش دعا کنم باور کنید هر جا میرفتم انگار یه دفعه میدیدمش مثلا توی بیم ...

نازنینم... ممنونم ک خوشحالم کردی

دلتنگتم..از اینجا ک هستم تا انجا که هستی... وجب به وجب..دلتنگتم.. ....دلم برات تنگ شده نفس من. جون من .عمر من..پسر کوچیک مامان...شایانم...... برای مادری ک جگر گوشه اش در خاک است..در خواب است.  دعا کنید.. دعا کنید خدا دوباره بهم فرزند بده..خیلی زود.. 
انشالله بسلامتی زایمان کنی مگه الآنم ساک زایمان میبرن من سال 94زایمان کردم گفتن خودت بیا حتی کیفم ...

مرسی عزیزم ،اینجا امکانات کمه با اینکه خصوصی می رم زایمان 😒😂

30هفته و پنج روز🙈🙈🙈

اووووو کلی مونده

منم به ۳۰ هفته رسیدم فکر میکردم یه کم دیگه مونده.

ولی الان هر هفته یه ماه میگذره....

تازه اوووول سختی های بارداریه....

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
بسلامتی عزیزم مبارکه دو سه دست لباس ور دار هم سایز صفر هم یک چون بچه شب اول تند تند پی پی میکنه کل ...

خیر ببینی ممنونم😘😘😍😍

دودست لباس برداریه سرهم پتودورپیچ پوشک ومای بیبی براخودت لباس زیردستمال مرطوب قاشق ولیوان شارژرشیشه ...

مرسی عزیزم😘