2777
2789
عنوان

ساک بیمارستان نی نی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 56 پست
حتما بگو برات پمپ ضد درد بذارن به دکترت بگو بعد سز دلدرد شدید می گیری دکترمن برام نذاشت دلدرد بدی دا ...

چشم عزیزم ممنونم😘

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله بسلامت فارغ بشی عزیزم توروخدا منم دعاکن اسمم فاطمه حال دلم اصلا خوب نیست 

چشممم🌼🌼

حتما بگو برات پمپ ضد درد بذارن به دکترت بگو بعد سز دلدرد شدید می گیری دکترمن برام نذاشت دلدرد بدی دا ...

چی هست، من سز شدم دل‌درد نشدم

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
سلام سوده جان مبارکه. موقع زایمانت برای منم دعا کنی مادر بشم اسمم فهیمه ست.. لطفا 

موقع زایمان قبلیم یکی بهم گفت براش دعا کنم باور کنید هر جا میرفتم انگار یه دفعه میدیدمش مثلا توی بیمارستان یکی رو باهاش اشتباهی میگرفتم با اینکه اصلا مسدونستم اون شهر نیست همین باعث میشد مرتب به یادش باشم باور کنید یه ماه بعد باردار شد الان خیلی اتفاقی پست شمارو دیدم من محاله دعایی خود به خود به دلم بیفته اجابت نشه حتما تو این زایمان دعاتون میکنم

پیج فروش لباس نوزاد و کودک دارم قیمتا واقعا مناسب هست لطفا ببینید likado.gallery
گلم برای سلامتی نینی منم دعا میکنی ،منم این روزارو ببینم ،انشاالله ب سلامتی بغلش کنی 

بله عزیزم حتما😘😘😘😘

بسلامتی عزیزم مبارکه

دو سه دست لباس ور دار هم سایز صفر هم یک

چون بچه شب اول تند تند پی پی میکنه کل لباساش‌‌ کثیف میشه

اگه خیلی ریز باشه باید صفر بپوشونی‌‌ اگه خوب باشه سایز یک

ملی بی بی وردار‌‌

دستمال مرطوب بردار‌‌

دستمال کاغذی‌‌

کرم سوختگی‌‌‌ پا بچه

پوشک بزرگ‌‌ واسه خودت

کلاه نخی حتما بردار جوراب دستکش‌‌ زیر پیراهن‌‌ یا زیر دکمه

مشمع فریزر بردار لباس کثیف داشتی بزاری

یه خشک کن بردار شاید شستین‌‌ بچه رو‌

دیگه همینا‌‌ به ذهنم‌‌ میرسه

یه خورده شکلات و‌مغزیجات‌‌ و خرما بردار بعد زایمان ضعف میکنی

البته بستگی به بیمارستان داره خصوصی ها خودشون همه اینایی‌ که گفتمو‌‌ میدن ولی اگه دولتی میری حتما بردار چون هیچی نمیدن‌‌‌

30هفته و پنج روز🙈🙈🙈

هنوز که خیلی داری از الآن ساک میبندی

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
وای واسه منم دعاکن زایمان سزارین بشم ازطبیعی میترسم😣

چشم عزیزم حتما نترس هردو درد داره منم دکتر سز اختیاری میکنه ولی خب من بچمم بریچ مونده 😍😇