2777
2789

دخترم ۲۳ ماهشه جدیدا خیلی خیلیییی پرخاشگر شده دائم میزنه تو صورتم جیغ میکشه با اینکه منو همسرم هر دو آرومیم خیلی بی قراره الان ۲۰ روزی میشه از شیر گرفتمش یعنی بخاطر اونه یا بخاطر دندوناش 

میشه لطفا بگید بچه های شما چجورن آرومن یا شلوغ دخترم خیلی خیلی غرغرویه ساعت خواب بچهاتون چجوریه

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این یذره پرخاشگر میشن بهتره بهش محل نذارید و سرشو گرم کنید ک عادت به این کار نکنه.بچه های من ساعت ده میخوابن تا هفت صبح،ظهرم معمولا نیم ساعت یکساعت میخوابن

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
بعد دو سال خيلي بهتر ميشه ولي اجازه نده بزنه با مهربوني دستش رو بگير 

خیلی باهاش صبوری میکنم کلا شخصیت آرومی دارم ولی تازگیا از کوره در میرم بی‌نهایت اذیت میکنه 

خیلی باهاش صبوری میکنم کلا شخصیت آرومی دارم ولی تازگیا از کوره در میرم بی‌نهایت اذیت میکنه 

واقعا ميفهمت پسر منم دقيقا تو اين سن خيلي خيلي اذيتم كرد ،سعي كن انرژيش رو تخليه كني 

از شير گرفتيش بيشتر بغلش كن نوازشش كن

دقیقا فکر میکنم اشتباهم همین بود اخه خیلیی خودم غصه خوردم از شیر گرفتمش از اونور بوم افتادم از بس باهاش بازی میکردم و تفریح براش جور میکردم و ناز و نوازشش به شدت باعث شد لوس بشه اخه میخواستم از شیر گرفتن براش سخت نباشه

به سختی از شیر گرفتی ؟خودش تمایل داشت ؟ 

آره برام سخت بود خیلی اخه مادر هم براش سخته بعد دو سال شیر دادن بخواد بگیره هر دو مثه دوتا معتاد اینقد اوایل اشک میریختم بعد ۲۰ روز هنوز لاک میزنم به سینه هام وگرنه اگه سینم چیزی روش نباشه میکنه دهنش😥 اصلا فراموش نمیکنه... 

تو این یذره پرخاشگر میشن بهتره بهش محل نذارید و سرشو گرم کنید ک عادت به این کار نکنه.بچه های من ساعت ...

خداحفظشون کنه.. اذیت نمیشین صبحا زود پا میشن؟

آره برام سخت بود خیلی اخه مادر هم براش سخته بعد دو سال شیر دادن بخواد بگیره هر دو مثه دوتا معتاد این ...

اگه بچت هنوز فراموش نکرده علت پرخاشگری ش همونه .نمیتونه ناراحتی از دست دادن رو بروز بده به صورت پرخاشگری بروز داده

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
شیرخشک یا شیر پاستوریزه ولرم با شیشه بهش بده، در طول روز در آغوشش بگیر، وقتی بیتابی میکنه و جیغ میزن ...

مرتب داخل شیشه بهش آبمیوه شیرموز و اینجور چیزا میدم ولی شیر تنها دوست نداره فقط شیرموز میخوره.. خیلی ناز و نوازشش میکنم به شدت بهم وابسته هست خیلی تازگیا بدتر شده😥