2777
2789
عنوان

بعد از دست دادن بچه هام تو شش ماهگی برای مادر شدن دوباره ام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 107 پست
خیلی سخته ولی به امیدخداباردارمیشی .این لحظه هاسخته واقعا. ولی به خودت بگوکه خیلی زود مامان میشم باو ...

من گاهی امیدوار میشم گاهی نه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دلم خیلی گرفته شرایط من فرق می‌کنه  و الان یکسال و نیم به امید طبیعی باردار شدنم  د ...

عزیزم توکلت به خدا باشه، خیلیا با این روش بچه دار شدن. دلتو به خدا بسپار بگو خدایا خودت به دل و روحم آرامش بده

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله به زودی زود دوباره باردار میشی و دلت شاد میشه. منم یه از دست رفته ماه 5 داشتم الان دوباره باردارم  سرکلاژ هم شدم.  شما مرا با وجود سرکلاژ زایمان زودرس گرفتی؟؟چرا معاینه ت  کردن؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله به زودی زود دوباره باردار میشی و دلت شاد میشه. منم یه از دست رفته ماه ...

من چهار هفته قبلش درد زایمان داشتم که گفتن مشکلی نیست بعدا شب همین اتفاق ساعت نه شب رفتم مطب گفت دهانه رحم بازه برای ادامه بارداری برو  تحت نظر باش  که تو بخش پرینا تولوژی بستری باشی شاید دو ماه یا سه ماه با این شرایط ادامه بارداری بدی شاید هم نه.دوازده شب بستری شدم و شش صبح همه چی تموم شد کاش اونشب دکتر نمی‌رفتم کاش

معاینه هم بی جا بود 

نباید معاینه میشدم

چون فکر نمیکردن دارم زایمان  میکنم نخ رو بر نداشتن خیلی اذیت شدم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
من چهار هفته قبلش درد زایمان داشتم که گفتن مشکلی نیست بعدا شب همین اتفاق ساعت نه شب رفتم مطب گفت دها ...

یعنی با وجود سرکلاژ دهانه رحم باز شده بود؟ من فک میکردم سرکلاژ نمیزاره دهانه رحم باز بشه.

یعنی با وجود سرکلاژ دهانه رحم باز شده بود؟ من فک میکردم سرکلاژ نمیزاره دهانه رحم باز بشه.

بله باز شده بود....ولی چون درد  و آبریزش و خونریزی نداشتم می‌تونستم با استراحت مطلق مطلق بودن ادامه بدم...ولی معاینه ......

بله باز شده بود....ولی چون درد  و آبریزش و خونریزی نداشتم می‌تونستم با استراحت مطلق مطلق بودن ا ...

منم بارداری اولم 21 هفته دهانه رحمم باز شد هر کی اومد دست برد معاینه کرد منم درد نداشتم ان قد دستکاری کردن .گفتن استراحت مطلق هم باشی فایده ای نداره بری خونه عفونت میگیری و رحمت از دست میدی منم ترسیدم.هنوزم که هنوزه گاهی فک میکنم اگه معاینه نمی کردن استراحت مطلق میکردم بازم نمی موند

منم بارداری اولم 21 هفته دهانه رحمم باز شد هر کی اومد دست برد معاینه کرد منم درد نداشتم ان قد دستکار ...

میموند چون مندرد زایمانم شروع شده بود خودم حس میکردم گفتم نخ سرکلاژ رو بردارین گفتن نه بچه هات حیف آن.خانمی شرایط من تا هفته سی و چهار تو این شرایط  بارداریشو  ادامه داده

میموند چون مندرد زایمانم شروع شده بود خودم حس میکردم گفتم نخ سرکلاژ رو بردارین گفتن نه بچه هات حیف آ ...

واقعا گاهی آدم میمونه حکمت خداست یا اشتباه دکترا...من خیلی زجر کشیدم تا بیاد بیرون خیلییی اذیت شدم. .یه مدت افسردگی گرفتم اما بعدش خدا لطف کرد باردار شدم سرکلاژ و استراحت مطلق...انشالله شما هم بزودی زود خدا دلت رو شاد میکنه این همه سختی و عذاب حتما اجر بزرگی داره..برات دعا میکنم همیشه شما هم منو دعا کن

واقعا گاهی آدم میمونه حکمت خداست یا اشتباه دکترا...من خیلی زجر کشیدم تا بیاد بیرون خیلییی اذیت شدم. ...

ممنون دوست عزیز حتما

من خیلی زجر کشیدم واسه باردار شدنم خیلی واست تعریف کنم کباب میشی درخواستمو قبول کن بگمت

از ته دلم با اشک گوشه چشمم دعات کردم همین ماه بیای بگی بارداری و سالم بدنیا بیاریون انشاا. . . توسل به حدیث کسا و دعای فرج را بخون با للتماس و گریه مجرب مجرب

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت