2777
2789
عنوان

بعد از دست دادن بچه هام تو شش ماهگی برای مادر شدن دوباره ام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 107 پست
من خیلی زجر کشیدم واسه باردار شدنم خیلی واست تعریف کنم کباب میشی درخواستمو قبول کن بگمت از ته دلم ب ...

ممنون دوست عزیزم  یک ماهی میشه حالم خوب نیست .

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
من خیلی زجر کشیدم واسه باردار شدنم خیلی واست تعریف کنم کباب میشی درخواستمو قبول کن بگمت از ته دلم ب ...

تو‌تاپیکت بودم اینجا چطور پیدام کردین

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اتفاقی پستت رو خوندم! جیگرم برات کباب شد! منم سه ماه پیش پسر دست گلم رو تو ۱۴ هفتگی تمام از دست دادم! به خاطر خونریزی شدید و عفونت خیلی بالا! ده روز تمام خونریزی داشتم ولی بچه ام خیلی قوی بود ! بمیرم الهی! پا به پای من جنگید ولی نتونست و رفت! منم موندم با یه دنیا غصه! الان حجم نگرانی زیادی دارم منم ۳۲ سالمه! شوهرم ۳۹ سالشه! نگران همه چیزم! من طبیعی باردار شده بودم! دلم میخواد برم ازمایش ذخیره بدم ولی خیلی میترسم ! از همه چی میترسم! منو کورتاژ هم کردن بعدش الان توهم دارم نکنه چسبندگی گرفتم! همش فکرای منفی میکنم! خدا به دلت شادی بده اول به تو بعدم به من❤️ امیدوارم سال دیگه نی نی بغلت باشه❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
عزیزم من اتفاقی پستت رو خوندم! جیگرم برات کباب شد! منم سه ماه پیش پسر دست گلم رو تو ۱۴ هفتگی تمام از ...

سلام دوست عزیزم توکل بخدا .من هنوزم بعد یکسال ونیم  هر روز داغشون برام زیادتر میشه چون روز به روز و ماه به ماه که باردار نمیشم. ناراحتی هام زیاد تر میشه....اوایل خیلی امیدوار بودم طبیعی باردار  بشم.ولی گذر زمان. دردمو‌بیشتر کرد....من به سختی باردار شده بودم و دوران حاملگی پر استرسی داشتم اونم از طرف دکتر های بی وجدان وگرنه  قربونشون برم من حتی ویار هم نداشتم.......باز خوبه شما طبیعی باردار میشین ...من چکار کنم.......کرونا وسواسم کرد از لحاظ روحی داغونم و‌مریض .......وگرنه  همسرم می‌گفت دوباره ای وی آف کنیم....ولی الان خودم. وسواسی شدید گرفتم که شبا از درد پاهام نمیتونم بخوابم.بچه هوایی  که کم مونده بودن بیان بغلم ......الان از آینده ای مبهم میترسم،😭😭😭

سلام دوست عزیزم توکل بخدا .من هنوزم بعد یکسال ونیم  هر روز داغشون برام زیادتر میشه چون روز به ر ...

همین امسال مامان میشی عزیزم❤️بهت قول میدم. 

همین امسال مامان میشی عزیزم❤️بهت قول میدم. 

قربونت برم انشالله دل شما هم شاد بشه........

واقعا از کجا می‌دونی مامان‌ میشم

به دلم افتاد❤️ 

مرسی عزیزم ...خدا از زبونت بشنوه

عزیزم سردیجات رو حذف کن.دارچبن و عسل و‌قطره ویتاگنوس استفاده کن 

..من بعد چند سال خسته شدم رها کردم

مرسی عزیزم ...خدا از زبونت بشنوه  عزیزم سردیجات رو حذف کن.دارچبن و عسل و‌قطره ویتاگنوس استفاده ...

خسته نباش❤️امیدتو حفظ کن عزیزم روزای خوب ما هم میاد❤️

قربونت برم انشالله دل شما هم شاد بشه........ واقعا از کجا می‌دونی مامان‌ میشم

عزیزم اگر تهرانی برو پیش حکیم مومن تبریزی کمکت میکنه طبیعی باردار بشی

اگرم شهر دیگه هستی و واااقعا دلت بجه میخاود بازم بیا تهران بروشبرو حکیم مومن تبریزی

باید با همسرت بری

شاید ماهی دو تومن خرج داروهای جفتتون بشه

سه چهار ماه نهایتا طول میکشه تا باردار بشی ان شاءالله

هرجی میگه گوش کنید

جون اون قشنگ متوجه میشه مشکل از کحاس و هرکس با هر مشکل بارداری که رفته باشه از اسپرم صفر گرفته تا برگشتن و گسبندگی و هرمشکلی اگر داروهارو درست خورده ظرف سه تا پنج ماه باردار شده بر حسب حاد بودن مشکلش

کسایی بعد پونزده سال حتی باردار شدن

پیشنهاد منو الکی ازش رد نشو

این خونه ایه که توش بجه هات هستن

در این خونه رو بزن و بجه هاتو بردار

در کنارشم البته چهله آقای حق شناس بگیر

و فیلم مستند نسل پاک رو هم ببین که نطفه رو روز و موقع درستی تشکیل بدی ان شاءالله نسل پاک برات بیاد

من دعات میکنم ولی توهم حرکت کن

اگر فقط حلقه ازدواجت مونده بفروش و برو این درمان رو انجام بده

منم برات آرزوی خیر دارم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
خسته نباش❤️امیدتو حفظ کن عزیزم روزای خوب ما هم میاد❤️

سلام دوست عزیز خدا رو شکر مامان شدی 

سلام دوست عزیز خدا رو شکر مامان شدی 

مرسی عزیزم هنور خیلی راه دارم و معلوم نیست چی میشه خدا کمک کنه خیلی امیدی به دکترا ندارم😔

عزیزم مشکل من ذخیره پایین هست یعنی تعداد تخمکا کم‌.این بیشتر نگرانم می‌کنم و همسرم ضعیفه البته با خ ...

سلام بانو 

دستورخرماسیاهدونه روغن زیتونو انجام دادی؟؟

توهمین نی نی سایت یه نفر گذاشته بود 

+چله حدیث کسا 

من بعد۳سال اقدام جواب گرفتم