2777
2789
عنوان

بعد از دست دادن بچه هام تو شش ماهگی برای مادر شدن دوباره ام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله طبیعی باردار بشی.. منم امروز بعد از ۷ سال انتظار  و دکتر رفتن امروز دکتر بهم گفت چون دو تا لتروزول خوردی کیس اومده برات.. خیلی داغونم.. دیگه تحمل انتظار ندارم

عزیزم سنی نداری که، ان شالله زود زود زود دوبازه مامان میشی😍

عزیزم مشکل من ذخیره پایین هست یعنی تعداد تخمکا کم‌.این بیشتر نگرانم می‌کنم و همسرم ضعیفه

البته با خیلیا آشنا شدم که شرایطشون بدتر از من بوده و خدا رو شکر مامان شدن 

منم امیدم بخداست.چون میدونم همه چی دست خداست و منتظر لطف و رحمتش شاید تا دو ماهه دیگه دوباره برم 

چون اینجوری منتظر شدن فرصتا رو از دست میدم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

عزیز دلم😓😓😓چقدر امشب این مدل تاپیک ها رو می بینم

من کاملا درکت می کنم

16سال قبل 3قلو بار دار شدم دو پسر و یک دختر😭😭بارداری سخت و پر خطر

کلی زجر کشیدم اما بعد از تولد دوتا شون رو از دست دادم و یکیشون موند

اصلا فراموششون نکردم

مخصوصا اینکه مدیر دبیرستان هستم

و امسال ورودی هامون متولد 83بودند

مدام تو چهره دخترای مدرسم

دنبال ایلماه خودم میگردم

که اگر بود الان کلاس دهم بود و چه شکلی بود و خلاصه😓😓😓😓😓😓مخصوصا این هفته هم سقط داشتم و کلی برام تجدید خاطرات تلخ شد

اما باز هم خدا روشکر

یکی از اون یه تا که الان 16سالشه

و یه پسر سه ساله دارم

إن شاالله خداوند نی نی هات رو بهت بر میگردونه عزیرم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
عزیزم چقدر سختی کشیدی مطمئن باش خدا این هم درد و اذیت شدنت به خاطر بچه رو بی جواب نمیزاره  انش ...

انشالله امتحان بد و سختی بود خیلی سخت 

.چند سال منتظر باشی بعد خدا دو قلو برات جبران کنه و موقع لحظه شماری از دستشون بدی

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
عزیزم مشکل من ذخیره پایین هست یعنی تعداد تخمکا کم‌.این بیشتر نگرانم می‌کنم و همسرم ضعیفه البته با خ ...

عزیز دلم همه جیزو بسپار به خدا، دلت آروم میشه

شرایط شما اینقدرام بد نیست یه بار بادار شدی حتما با لطف خدا دوباره میشی

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
عزیز دلم😓😓😓چقدر امشب این مدل تاپیک ها رو می بینم من کاملا درکت می کنم 16سال قبل 3قلو بار دار ...

خیلی سخته من الان دقیقه به دقیقه و ثانیه به ثانیه تمام مراحل دکتر رفتن و تخمک کشی و انتقال و مثبت و خوشحالی رو تشکیل قلب و‌جنسیت یادمه الان تصور میکنم اگه  بودن چند وقتشون بود.......ولی نمیشه کاری کرد

ایشالله خیلی زود مامان میشی.عزیزم کدوم شهر رفتی ای وی اف هزینش چقدر شد.

من شهر خودمون ارومیه اونموقع  فقط ای وی آف  ده تومن

بارداری هم هست تومنی خرج کردم

عزیز دلم همه جیزو بسپار به خدا، دلت آروم میشه شرایط شما اینقدرام بد نیست یه بار بادار شدی حتما با ل ...

الان دلم خیلی گرفته

شرایط من فرق می‌کنه 

و الان یکسال و نیم به امید طبیعی باردار شدنم  دکتر نرفتم چون امیدوار بودم

ولی الان ‌...،😭

خیلی سخته من الان دقیقه به دقیقه و ثانیه به ثانیه تمام مراحل دکتر رفتن و تخمک کشی و انتقال و مثبت و ...

کاملا میفهممت

لطف خداوند به زودی شامل حالت میشه عزیزم

مطمئن باش🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
من شهر خودمون ارومیه اونموقع  فقط ای وی آف  ده تومن بارداری هم هست تومنی خرج کردم

خیلی سخته ولی به امیدخداباردارمیشی .این لحظه هاسخته واقعا. ولی به خودت بگوکه خیلی زود مامان میشم باور کن که میشی.ماهم برات دعا میکنیم

من چی کار کنم کیست من نترکه... دکتر گفت ۴ سانت شده.. گفت حتی نزدیکی نکن تا نترکه.. می ترسم.. اینم شا ...

شما عرق کرویز بخورین‌

نمی‌دونم فارسی چی میشه یه چیزی شبیه کرفس و جعفری هست که برای خیار شور استفاده میشه

طب سنتی به نظرم بهتره