2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حالت تهوع از هفته ۵ دارم ولی فولیک اسید میخورم بهترم الان الحمدالله.‌.

پوست دستمم بعضی وقتا خشک میشه...بستنی کیم خیلی دوست دارم...غذای پلویی هم بخورم حالم بهتره...خوابالو هم نشدم...برعکس قبلا خیلی میخوابیدم 

منم بگین دیگه

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
بخدا ،دلم میخاد پاشم خونه رو تمیز کنم هی ،حالا بدبختیه من لکه بینی دارم ،خوابمم نمیاد ،تا سه نصف شب ...

لکه بینی اگه داری فقط استراحت کن خواهشا جز حموم برای هیچ چیز دیگه سرپانشو

بخدا ،دلم میخاد پاشم خونه رو تمیز کنم هی ،حالا بدبختیه من لکه بینی دارم ،خوابمم نمیاد ،تا سه نصف شب ...

بهتون شیاف (پروزسترون،مقعدیه،)ندادن،ب من دادن،چون قبلی خونریزی داشتم،آره منم کمخوابم،تازه رفتم هفته۶

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
لکه بینی اگه داری فقط استراحت کن خواهشا جز حموم برای هیچ چیز دیگه سرپانشو

آره همش درازم ،حموم هفته ای یکبار میرم ،از اول بارداری داشتم اولش گفتم لکه بینی بعدش قطع شد بازم شروع شد باز خوب شد بازم ،الان شکر خدا گوش شیطون کر خوب شدم 

بهتون شیاف (پروزسترون،مقعدیه،)ندادن،ب من دادن،چون قبلی خونریزی داشتم،آره منم کمخوابم،تازه رفتم هفته۶

نه گلم من هنوز سونو نرفتم ،قبلش دکتر رفتم بهم ایزوکسوپرین داده ،گفت فعلا هورمونی نمی‌دم ،اینم میخورم قلبم وایمیسته 

نه گلم من هنوز سونو نرفتم ،قبلش دکتر رفتم بهم ایزوکسوپرین داده ،گفت فعلا هورمونی نمی‌دم ،اینم میخورم ...

خب منم سونو نرفته بودم،تا ازمایشم ک مثبت شد رفتم دکتر همونروز برام تجویزکرد دارم هرشب استفاده میکنم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
نه گلم من هنوز سونو نرفتم ،قبلش دکتر رفتم بهم ایزوکسوپرین داده ،گفت فعلا هورمونی نمی‌دم ،اینم میخورم ...

مراقب باش اگه اذیت میشی بهش بگو عوضش کنه