2777
2789
عزیزم بنظرت میشه دوماه بعد زایمان دوباره باردار شد؟ من دخترم 3ماهشه هنو پریود نشدم عالایم پریودیم ند ...

بعضیا تا وقتی شیر میدن باردار نمیشن .شاید شمام اینجوری باشی

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=140513937]من 6 ماهم بود باردار شدم بچه دوممو خیلی سخت بود  الان قرص میخورم .[/QUOTE

وای خدا دخترم 3ماهشه امکان داره باردارباشم؟ اخه موعدم گذشته حتی علایم پریودیم نداشتم 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
نمیشه گفت پرخطر ولی رابطمون بی خطر هم نبوده.عزیزم تو با پیش آب یا آب ناز باردار شدی روحیت چطوره؟

آب ناز با پیشاب فرق داره؟؟

حالم بده

یه جورایی افسرده شدم

ترس دارم

ب آینده فک میکنم و میترسم

اینا احوال قبل دونستم بوده

فک میکردم ب خاطر کروناست

بارداری اولتون چطور بود؟؟تا اقدام کردی باردار شدی ؟یا طول کشید

پریودی تا منظمی داشتم

اقدام ک کردم ۳ ماه بعد حامله شدم

اما پریود نشدم اصلا از اقدام تا حاملگی

البته دکتر می‌گفت قبلا سخت باردار میشی

منم تعجب کردم  ک زود شدم

عزیزم بنظرت میشه دوماه بعد زایمان دوباره باردار شد؟ من دخترم 3ماهشه هنو پریود نشدم عالایم پریودیم ند ...

ن طبیعی بوده فک نکنم دوماه بعد بشه بیبی چک بزن خیلی سخته بخدا من پدرم دراومده با بچه هام

میشه برا آروم شدن زندیگیم ی صلوات مهمونم کنید ممنون میشم❤
پریودی تا منظمی داشتم اقدام ک کردم ۳ ماه بعد حامله شدم اما پریود نشدم اصلا از اقدام تا حاملگی الب ...

حالا دیگه شده باهم بزرگ میشن !!!😙😚😍😘

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
ن طبیعی بوده فک نکنم دوماه بعد بشه بیبی چک بزن خیلی سخته بخدا من پدرم دراومده با بچه هام

خدا از دهنت بشنوه امیدوارم نباشم اره میفهمم خیلییی سخته من این بچمم تنهای تنها بود ب جز همسرم هیچکس و نداشتم توان دومیو اصلا ندارم

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
آب ناز با پیشاب فرق داره؟؟ حالم بده یه جورایی افسرده شدم ترس دارم ب آینده فک میکنم و میترسم این ...

آب ناز همون آب شهوت مرده پیش آبم فک کنم همونه که حامل اسپرمه

منم اولش کارم گریه بود فقط حرف سقطو میزدیم ولی یکم چشاتو باز کن به آینده نگاه کن برای بچه کوچیکت دوست و یار میاری که دیگه محتاج غریبه یا دخترخاله پسرخاله و اینا نمیشن.میشن زندگی هم