2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدم باهمین توصیفات دخترم۱۷ ماهه بود آخرهفته میشه ۲ ساله الان ۷ ماه باردارم😓😒😒😒

منم دخترم8 ماهه بود دوباره باردارشدم والان پنج ماهه باردارم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون

یه پیش اب هست قبل اومدن منی میاد اونم اسپرم داره داخلش 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
رابطه پشت سر هم داشتید وشوهرتوون بعد رابطه اول دستشویی نرفته ادرار نکرده باز رابطه داشتین اسپرم تو ت ...

یعنی این ک یه بار ارضا بشه و دوباره شروع کنیم؟؟

نه اصلا اینجوری نبودیم تا حالا

من ۷ ماهش بود پسرم باردار شدم 

عزیزم بنظرت میشه دوماه بعد زایمان دوباره باردار شد؟ من دخترم 3ماهشه هنو پریود نشدم عالایم پریودیم ندارم از موعدم رد شده خیلی میترسم باردار باشم جلوگیریم طبیعی بود.. شمام جلوگیریتون طبیعی بود ک باردارشدین؟یاخودتون میخاسین؟

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗

من 6 ماهم بود باردار شدم بچه دوممو خیلی سخت بود 

الان قرص میخورم .

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ