2777
2789
عنوان

اوتیسم

684 بازدید | 51 پست

پسرم اوتیسم خفیف داره امارفتارش بیشتر به بیش فعال شبیه

از جواب پس دادن به همه خسته شدم همه فکر میکنن بد تربیت شده البته به کسی نگفتم مریضی داره 

مثلا دیروز رفتم خونه دایییم پسرمو نبردم بعد از بچه حرف شد داییم میگه الان مادرا بد تربیت میکنن زن من به بچه یه اخم میومد بچه ها یجا مینشستن اما الانیا تربیت بلد نیستن البته این فقط یه مثاله همه جا مستقیم وغیر مستقیم این حرف وبه من میزنن حالا من بخاطر شلوغی پسرم زیاد رفت وآمد ندارم😭😭😭

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه اگه ناراحت نمیشی راجع به رفتارای پسرت توضیح بدی واسه دل مادرایی مثل من 

من تمام شب وروزم با این فکر سپری میشه که پسرم اوتیسم داره ولی اصلا امکان دکتر بردنش نیست شوهرم واقعا دیوونه میشه وقتی کوچکترین چیزی راجع به پسرم بگم

عزیزم میشه اگه ناراحت نمیشی راجع به رفتارای پسرت توضیح بدی واسه دل مادرایی مثل من  من تمام شب ...

تمرکزش کمه همش درحال راه رفتنه به اجسام چرخشی علاقه داره به مسایل الکی گیر میده مثلا من حق شیرینی وکادو بردن جایی رو ندارم وگرنه قشقرق راه میندازه معنی جملات یکم پیچیده رو نمیفهمهو....

عزیزم دکتر دردی رو دوا نمیکنه سعی کن باهاش کار کنی وزیاد تو اجتماع باشه انشاا.. که بچت سالمه

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

استاتر لایکم کن بیام بخونم منم پسرم خیلز شیطونه و یک سال و نیمگیش به این ببماری مشکوک بوده. در ضمن اینطور که من شنیدم اران تو دوره طلایی درمان و لااقل کنترل این ببماری هست فرزندت