2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 51 پست
بیماری نه عزیز اختلال 😊

مرسی که اومدی تاپیکم

افرین خیلی انرژی مثبتی 

من که خودمو باختم

مادرم میدونه 

ولی خانواده همسرم نه

البته چون اصلا رازدارنیستن بهشون نگفتم 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که اومدی تاپیکم افرین خیلی انرژی مثبتی  من که خودمو باختم مادرم میدونه  ولی خانوا ...

خوبه بازم  چون وقتی بدونن کمی از بار مشکلت حل میشه از لحاظ روحی بیشتر منظورمه منم سخت بود پذیرفتنش برای خودم تا یکی دو سال شوک بودم البته گاهی هنوزم ناراحت میشم ولی نسبت به قبل کمتر 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
پیعام دوستی میدم دوست داشتی قبول کن واینکه دقیقا چه ساعتی ان میشی بگو منم بیام چندتاسوال دارم

قبول میکنم

سوالت بپرس چون ساعت انلاین شدن من واقعا مشخص نیست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوبه بازم  چون وقتی بدونن کمی از بار مشکلت حل میشه از لحاظ روحی بیشتر منظورمه منم سخت بود پذیرف ...

موقع رفت وامد بادیگران چکار میکنی اصلا یجا نمیشینه یالاید گوشی بدم بشینه یا راه میره وسیله هاشم میبرم اصلا علاقه نشون نمیده

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
موقع رفت وامد بادیگران چکار میکنی اصلا یجا نمیشینه یالاید گوشی بدم بشینه یا راه میره وسیله هاشم میبر ...

من اطرافیانی که باهاشون رفت و امد میکنم محدود کردم فقط با کسانی که شرایط مون میدونن رفت و امد میکنم 

از ۲سالگی

میشه لطفامنوراهنمايي کنید 

علائم اولیه پسرتون چی بود که متوجه شدین؟ و اینکه از چه سنی شروع به حرف زدن کرد؟ گفتار درمانی بردين؟چه درمان هایی و از چه سنی براش شروع کردين؟

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁