2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 51 پست
استاتر لایکم کن بیام بخونم منم پسرم خیلز شیطونه و یک سال و نیمگیش به این ببماری مشکوک بوده. در ضمن ا ...

انشاا... که سالمه بیشتر به صحبت کردن اهمیت میدن صحبت کردن بچت چطوره

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
تمرکزش کمه همش درحال راه رفتنه به اجسام چرخشی علاقه داره به مسایل الکی گیر میده مثلا من حق شیرینی وک ...

نمیدونم والا داشتم یه سری تو تاپیکات میزدم ...ظاهرا چیزای مشترک زیادی تو زندگیمون داریم...بگذریم پسرمن سه سالشه الان کامل صحبت میکنه ولی به قول شما تمرکزش خیلی کمه بداخلاق بی ادب لجبازه هر کاری بگم نکن بدتر انجامش میده واینکه چیزی که ناراحتم میکنه انگار تو باغ نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری راهاش کار میکنی تا چه حد تونستی کنترر کنی اوضاع رو 

از لحاط هوشی خوبه ولی همش راه میره ودستاش وتکون میده خوب این یه ایراد بزرگ برای بچه ۶ ساله

والکی قشقرق راه میندازه بیرون رفتن همش کوفتم میشه وشلخته ودست وپپاچلفتیه😥😥😥

انشاا... که سالمه بیشتر به صحبت کردن اهمیت میدن صحبت کردن بچت چطوره

حرف خیلی کم و بیشتر کلمات نامفهوم برای چند چیز یه عبارت نامشخص میگه اشاره نمیکنه و خیلی چیزای دیگه

نمیدونم والا داشتم یه سری تو تاپیکات میزدم ...ظاهرا چیزای مشترک زیادی تو زندگیمون داریم...بگذریم پسر ...

دقیقا جایی میره اصلا متوجه مکالمات بقیه نیس تو حال خودشه پسر ۶ ساله باید همه اینها رو درک کنه

خیلی سخته 

دقیقا جایی میره اصلا متوجه مکالمات بقیه نیس تو حال خودشه پسر ۶ ساله باید همه اینها رو درک کنه خیلی ...

گفتید شش ساله سه ساله چی؟واسه سه سالگی زوده انتظار داشته باشم تو ارتباطات با دیگران مداخله کنه؟البته پسرم تو جمع بودنی حواسش جایی دیگس ولی انگاری گوشش تو جمعه یه دفعه یه چیز میپرونه که میفهمم داره گوش میده

گفتید شش ساله سه ساله چی؟واسه سه سالگی زوده انتظار داشته باشم تو ارتباطات با دیگران مداخله کنه؟البته ...

بنطرم زود باشه با بچه های همسنش بیوفتی متوجه میشی یه ایراد دیگه ای که پسرم داره اصلا بلدنیس بابچه های همسنش ارتباط کلامی بگیره

این بچه ها که باهوشن ولی قلق رفتاری دارن تمرکز خودت روش باشه بقیه مهم نیست چی میگن  در ضمن هنوز خیلی درمانها درباره مغز و اعصاب و حالات روحی  درحال کاملترشدن هست تا چند سال دیگه خیلی از این مشکلات حل میشه....