2777
2789
عنوان

چیکار کنم با همسرم

319 بازدید | 19 پست

۴ ساله پیش مار شوهرم زندگی میکنم 

تازه که میخواست برام خونه اجاره کنه 

میگه میام حیاط پدرم خونه بسازم 

من مخالفت کردم 

گفت اصلا خونه بی خونه همینجا می مونی

دیگه حق نداری بری بیرون 

درسم نمی خونی 

شب تا صبح گریه کردم 

چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اون یه حرفی زد چرا جدی گرفتی؟در مورد درست که اصلا کوتاه نیا. بعد با مرد از موضع ضعف حرف نزن  

اما دعا میکنم هم برا تو و هم برا خودم که زودتر از دستشون راحت شیم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

[QUOTE=140465901]من چاره ی ندارم مجبورم پیشش بمونم واگرنه ۴ ساله طلاق گرفته بودم[/QUOTEدرمورد درس وبیرون ناراحت نباش...میزاره بری..چون مردا هروقت حرف کم میارن به زنشون میگن دیگه نری بیرون..دیگه درسس نخونی..ولی اصلا نزار اونجارو بسازه چون مجبوری بزای همیشه اونجا بمونی..انشالله که به زودی زود بری سر خونه مستقل خودت.

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
خواهش میکنم برام دعا کن  امروزم تولد شوهرمه  موندم بعد اینهمه ماجرا براش کیک درست کنم یا ...

تو کار خودتو بکن...بگو من حرفمو زدم..تموم شد.سیاست داشته باش..زن باید سیاست داشته باشه...واسش تولد بگیر..خجالتش بده

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

عزیزم با لجبازی چیزی درست نمیشه و بیشتر اون ترغیب میشه که همونجا بمونه یه مدت تحمل کن و به روی خودت نیار و باهاش خوب باش و هر وقت دیدی حالش خوبه یکم براش از اینکه اگه اونجا باشین ممکنه حرمت بین شما و خانواده بشکنه یا مثلاً اونجا راحت نیستی دلت میخواد برای شوهرت لباسای خوشگل بپوشید و آرایش کنی بگو 

ببین تغییر می کنه یا نه