2777
2789
این مدلی شدین؟ مثلا از خواب پا شدم ی چیزی تو ذهنم بود مثلا من خوابشو ندیدم اما وقتی پا شدم‌انگار ی ...

نه نشدم راستش من خوابام همشون خیلی بیربطن اصلا خنده دار وای این خوابا که اینجا گفتم همشون بهم ربط دارن و عین فیلمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این خوابها ک دعایی میخونیم ب نیت چیزی میخابیم بعد خوابشو میبینیم از اینا براتون پیش اومده؟

اره من دیدم عین همون خواب هم شد

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

ارع 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

ی مدل هس بهش میگن کنترل خواب فک کنم برای اینکه بفهمی خوابی یا واقهیت مثلا اگه بری جلو آینه تو خواب خودتو نمیبینی چیزایی که پشتتن میبینی من انجامش دادم تو آینه خودمو ندیدم😓

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
دفه ی اولی که اینجور خوابا رو دیدم هیچ حسی نداشتم ولی بعدش که همون شد بعد از اون مطمئن شدم خوابام هم ...

من ۶بار خواب دیدم که به شیوه های مختلف زنه یکی از همکلاسیام میشم  (بگم علاقه ای ندارم بهش  اصلا وقتی این خوابا رو میدیم بهش فکرم نمیکردم ولی باور کن اصلا خودم موندم چرا )دفعه اول اصلا خواب دیدم داریم عقد میکنیم حتی تو خوابم تعجب کردم که این اینجا چیکار میکنه همچی واقعی بودددد همچی عاقد بود همههه بودننننن  )خیلی عجیب بود  یه دفعه هم برا حاستگار اومد قرار بود جواب بدم شبش خواب دیدم اونم نامزد کرده و من ناراحتم حس کردم اونم ناراحته    (جوابم منفی شد به خاستگار البته خودمم ازش خوشم نمیومد)واس همین تعجب کردم

بچه ها این خوابها ک دعایی میخونیم ب نیت چیزی میخابیم بعد خوابشو میبینیم از اینا براتون پیش اومده؟

اینا چون تو ناخودآگاه ذهنتن یا ذهنتون درگیرش خوابشو می بینین 

چطور خوابی بودن مثال من یه مدت خواب درباره زمین کسی که مرده بود می‌دیدم نگو. چی اتفاقاتی افتاده بود. ...

دو نمونه از خوابامو توی اخرین پایین تایپ شما نوشتم  فقط دوتاش گفتم  وگرنه ۶بار دیگه هم دیدم خواستین تا اونا هم بگم

من ۶بار خواب دیدم که به شیوه های مختلف زنه یکی از همکلاسیام میشم  (بگم علاقه ای ندارم بهش   ...

حسم میگه اون همکلاسیت بهت علاقه داره اما با خواستگاره ( که جفتتون ناراحت بودین ) ازدواج میکنید

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
من ۶بار خواب دیدم که به شیوه های مختلف زنه یکی از همکلاسیام میشم  (بگم علاقه ای ندارم بهش   ...

😃چه خوابای باحالی

من یبار خواب دیدم شوهرخالم میمیره خواهرش فوت کرد

ی بار خواب دیدم عزیزم مریض شده بعد ی مدت سرطان گرفتن و فوت کردن

خواب دیدم ی بیماری واگیر افتاده که افراد جوش میزنن بعد ی حشره سخت پوست ازش میزنه بیرون خودمم گرفتم

بعدش اجازه نمیدادن کسی از خونه بیرون بیاد و پلیس تو خیابون اطراف خونمون بود بعدش کرونا اومد البته یه مدت قبلش ی فیلم  این مدلی دیده بودم شاید چون ذهنم درگیرش بود دیدم🤔

از اون مدلم که گفتم بعد خوابم فهمیدم خیانت کرده دوبار برام اینجوری پیش اومده