2777
2789
چطوری بود حسو حالش؟من ۶بار یه خوابو به شیوه های مختلف دیدم نمیدونم واقعین یا نه ولی ذهنمو خیلی مشغول ...

منم سه شب پشت هم یه خواب و به حالت های مختلف دیدم الان هرچی فک میکنم چی بود یادم‌نمیاد

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که وقعا گیج شدم به نظرتون یه خوابو یه شیوه مختلف (با یه محتوا)دیدن میتونه الکی باشه؟

منم یه خواب رو دو بار به شیوه های مختلف دیدم و میدونم که اگه حرفم رو باور نکنن و گوش نکنن چند سال دیگه این اتفاق میفته و اون شخص بدبخت میشه

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
منم سه شب پشت هم یه خواب و به حالت های مختلف دیدم الان هرچی فک میکنم چی بود یادم‌نمیاد

من با این دو ماه ازشون گذشت اما هر ۶تاش یادمه اصلا بیربط هم نبودن عین فیلم سینمایی بود

من که وقعا گیج شدم به نظرتون یه خوابو یه شیوه مختلف (با یه محتوا)دیدن میتونه الکی باشه؟

الکی که نیست ولی بیشترخوابهاحس وحال درونی مون نشون میدن بعد خوابای تکرار شونده هم خیلی جالبن تونت زیاد درموردش هست بگرد

ب همون شکل نه ولی خودم فهمیدم تعبیر خوابمه

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
الکی که نیست ولی بیشترخوابهاحس وحال درونی مون نشون میدن بعد خوابای تکرار شونده هم خیلی جالبن تونت زی ...

گشتم ولی هیچی نگفته  دنبال تعبیرشم گشتم چیز خاصی نبود  برا همین اومدم اینجا تا ببینم چیکار کنم چون واقعا ذهنم درگیره

این مدلی شدین؟

مثلا از خواب پا شدم ی چیزی تو ذهنم بود مثلا من خوابشو ندیدم اما وقتی پا شدم‌انگار ی همچین چیزی ازش حس کردم که یه چیزی رو که کسی پنهون میکرد لو رفته و همه فهمیدن بعد همون روز دیدم یکی به زنش خیانت کرده و من فهمیدم‌از نزدیکامون

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
وقتی خوابو میدیدن چه حسی داشتین حسه اینو نداشتین که این خواب الکی نیست؟

دفه ی اولی که اینجور خوابا رو دیدم هیچ حسی نداشتم ولی بعدش که همون شد بعد از اون مطمئن شدم خوابام همونطوری که میبینم تعبیر میشه الان طوری شده که اکثرا خوابای منو قبول دارن اونایی هم که قبول ندارن خودشون ضرر میکنن 

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃