الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
مثلا از خواب پا شدم ی چیزی تو ذهنم بود مثلا من خوابشو ندیدم اما وقتی پا شدمانگار ی همچین چیزی ازش حس کردم که یه چیزی رو که کسی پنهون میکرد لو رفته و همه فهمیدن بعد همون روز دیدم یکی به زنش خیانت کرده و من فهمیدماز نزدیکامون
وقتی خوابو میدیدن چه حسی داشتین حسه اینو نداشتین که این خواب الکی نیست؟
دفه ی اولی که اینجور خوابا رو دیدم هیچ حسی نداشتم ولی بعدش که همون شد بعد از اون مطمئن شدم خوابام همونطوری که میبینم تعبیر میشه الان طوری شده که اکثرا خوابای منو قبول دارن اونایی هم که قبول ندارن خودشون ضرر میکنن
حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃