بچه ها من شرایط طلاق ندارم یعنی خانواده ندارم از طرفی دلم برا بچمم میسوزه من اوردمش چجوری بدبختش کنم حالا میگین چرا بچه دار شدین بخدا شوهرم اخلاقش خوب بود بعد از بچه 180 درجه تغیر کرد..نه پای رفتن دارم نه نای موندن..نه میتونم ادامه بدم نه میتونم ادامه ندم..شما ها که دارین مثل من زوری زندگی میکنید چجوری میگذرونید؟؟
قضاوت نمیکنم عزیزم اما سعی کن اگه زرنگی زندگی تو حفظ کن اون بچه گناه داره
من 23 سالمه ولی جایی اگه بگم میگن شوخی نکن تو کمتر از29 یا 30 نیستی..چند روز پیش یکی بهم گفت مگه داغ جوون دیدی انقدر داغون شدی..یا مثلا دوستام بعده سه چهار سال که دیدنم نمیشناختنم..من خیییلی اذیت شدم از پنج شیش سالگیم تا الان..برام دعا کن..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سالی میشه اصلاااا گریم نمیاد خدایا من چم شده حداقل قبلا یه ساعت گریه میکردم اروم میشدم الان فقط س ...
مثل منی ۴ ماهه پسر ۶ ستلمو ندیدم اویل بی تابش بودم الان دوست ندارم عکسش رو ببزنم یا حتی بهش فکر کنم احساس میکنم خیلی سنگ دل شدم بخوام گریه هم کنم ب خودم میگم بسته شکنجه بسته بدبختی
آخی عزیزم میدونم درکت میکنم اما کاش ازدواج زوری رو قبول نمی کردی مگه میخواستن بکشنت
من بچه بودم 14 سالم بود اولش روم نشد بگم نمیخام بعد عقد به هر کس گفتم کسی گوش نکرد یادمه 6 ماه گریه کردم تا شب حنابندونم گریه کردم بارها به خود شوهرم گفتم من نمیخامت ولی زورم به خونوادم نمیرسه تو رو خدا تو عقب بکش ولی میگفت مهم نیس تو نخاه ولی من عقب نمیکشم